VIDEO ⟩ Izraēlā mājas ballīte beidzas ar traģēdiju. Peldbaseinā izveidojas caurums, kas iesūc vīrieti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: NPOReports/"Twitter"

Divi cilvēki stājās tiesas priekšā pēc tam, kad Izraēlā kādā mājas ballītē peldbaseinā izveidojās milzīgs caurums, kurā tika iesūkts vīrietis, kurš nomira notikuma vietā, vēsta BBC.

Incidents notika villā, kurā tika rīkots uzņēmuma pasākums centrālajā Karmi Josefa pilsētā, 40 kilometrus uz dienvidaustrumiem no Telavivas.

Cietušais ir identificēts kā 32 gadus vecs uzņēmuma darbinieks. Aizdomās par nāves izraisīšanu tika arestēts 60 gadus vecs pāris, kam piederēja īpašums.

Incidenta video, kas uzņemts ar mobilo tālruni, redzams, kā cilvēki peldkostīmos pustukšā baseinā un ap to šokēti vēro, kā ūdens aizplūst lielā caurumā, paņemot līdzi piepūšamos baseina matračus.

Kāds vīrietis, kurš pietuvojās, lai paskatītos, gandrīz ieslīdēja caurumā, bet viņam izdevās izrāpties - tikai nedaudz pietrūka un viņš tiktu ievilkts ūdenī.

Video: Izraēlā peldbaseinā izveidojas caurums

Ārpus kameras dzirdams neticīgs balss sauciens ebreju valodā: "Ko?".

Plašsaziņas līdzekļi ziņo, ka cietušais Klils Kimhi iekritis 13 metru dziļajā bedrē. Tiek apgalvots, ka glābēju komandām vajadzēja četras stundas, lai viņu atrastu.

Otrs vīrietis arī iekrita bedrē, bet viņam izdevās izkļūt, gūstot vieglus ievainojumus.

Viens no ballītes apmeklētājiem Izraēlas ziņu kanālam "Channel 12 News" pastāstīja, ka ballītē bija aptuveni 50 cilvēku, bet cits teica, ka baseinā bija tikai aptuveni seši cilvēki brīdī, kad baseina apakšā izpletās caurums, ziņoja Izraēlas plašsaziņas līdzekļi.

"Ūdens līmenis pēkšņi sāka pazemināties, un atvērās caurums, radot atvaru, kas iesūca divus cilvēkus," pastāstīja kāda sieviete.

Laikraksts "The Times of Israel" citēja vietējos plašsaziņas līdzekļus, kas vēstīja, ka mājas īpašnieks bija uzbūvējis baseinu bez plānošanas atļaujas vietā, kur bija zināmas infrastruktūras problēmas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu