VIDEO "Apakšveļa vēl karājās kokā!" Strīda laikā Pļavniekos vīrietis pa logu izmet sievietes mantas

Apollo.lv
Foto: Migren art/Shutterstock

Pļavniekos strīda laikā Jukuma Vācieša ielā kāda nama iedzīvotājs pa daudzstāvu mājas logu izmeta teju visu savas sievietes iedzīvi, tostarp apakšveļu un kurpes, vēsta raidījums "Degpunktā".

Par 21. jūlijā notikušo ģimenes skandālu Pļavniekos nākamajā dienā liecināja tikai apakšveļa, kas karājās kokā Jukuma Vācieša ielas desmitā nama pagalmā.

Pa astotā stāva logu dienas gaitā izlidoja desmitiem apģērba gabalu un aksesuāru, kas piederēja kādai aptuveni 40 gadus vecai sievietei. Vairāki ēkas iedzīvotāji vēroja, kā gar viņu logiem krīt priekšmeti.

Konflikts agri no rīta bija dzirdams kāpņu telpā – izskanēja paceltas balsis un agresīvas frāzes krievu valodā. "Tur dzīvo kaut kādi bezpajumtnieki. Viņi nav  pierakstīti, es nezinu. Neko viņi nemaksā, mums visai mājai tagad ir parāds, jo viņi nenosedz savus rēķinus," stāstīja nama iedzīvotāja.

Par ko tieši pāris sastrīdējās, kaimiņi tā arī nesaprata, taču zināms, ka dzīvoklī pastāvīgi dzīvo divi vīrieši.

Adresē, pēc atkārtotiem kaimiņu zvaniem, ieradās policija – arī pati mantu īpašniece meklēja palīdzību pie ekipāžām. Likumsargi apsekoja teritoriju, fotografēja drēbes pagalmā un aprunājās ar nemiera cēlājiem.

Pēc tam sieviete, kuras mantas tika izsvaidītas, centās savākt drauga izraisīto nekārtību.

Video: "Degpunktā" sižets

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu