Trīs Zodiaka zīmes, kuru spēkos ir paredzēt nākotni spēcīgās intuīcijas dēļ (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: New Africa/ Shutterstock

Astrologi nosaka trīs Zodiaka zīmes, kuru intuīcija ir tik spēcīga, ka var izdoties ne tikai otru lasīt kā atvērtu grāmatu, bet arī pareģot nākotni.

Skorpions

Skorpioni ir dzimuši psihologi. Viņiem ir dabiska dotība sajust, kādā noskaņojumā cilvēks ir un ko plāno darīt. Skorpions burtiski dažu minūšu laikā var izveidot kontaktu ar ikvienu  un izprast cilvēku. Maldināt šīs zīmes pārstāvjus ir pilnīgi lieki. Svešiniekam pat nebūs laika atvērt muti, kad jau Skorpions būs sapratis cilvēka nolūkus.

Skorpioni daudz domā. Viņi veido vissarežģītākās teorijas, cenšoties izskaidrot savu uzvedību, taču bieži vien pēc tā nav ne mazākās vajadzības. Īpaši tas attiecas uz sievietēm Skorpioniem, tāpēc dažreiz viņām problēmas rodas no pārāk lielas domāšanas un runāšanas.

Strēlnieks

Strēlniekiem ir ļoti attīstīta intuīcija. Viņi visu saprot no pusvārda. Patiesībā Strēlniekiem vārdi nav vajadzīgi, viņi jūt cilvēkus. Ja divi draugi izrādās Strēlnieki, tad viņiem iespējama teju telepātiska saikne. Strēlnieks ir arī vērīgs, šī spēja veiksmīgi izpaužas karjeras lietās, tāpēc šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir veiksmīgi uzņēmēji.

Attiecībās Strēlnieks var būt gan jūtīgs, gan neiecietīgs. Strēlnieks var būt arī ļoti skandalozs un autoritārs, ja partneris vērsīsies pret viņu. Strēlnieks izceļas ar īpašu tieksmi pēc dabas. Uzturēšanās mierā un klusumā viņiem ir vienkārši fiziska nepieciešamība, lai justos ērti.

Zivis

Astrologi saka, ka Zivīm ir visattīstītākā intuīcija. To pamana viņu tuvinieki, kolēģi un draugi. Ja mēģināsit apmānīt Zivis, viņas to uzreiz sajutīs, tāpēc pat nevajadzētu to mēģināt darīt. Gadās arī, ka sistemātiska kopā būšana ar Zivīm ir apgrūtinoša. Šīs zīmes pārstāvji izjūt otra cilvēka emocionālo noskaņojumu un daļēji to pārņem. Šī jutīguma dēļ Zivīm var rasties garīgas problēmas, bezmiegs un pat depresija. Tāpēc ir grūti pateikt, vai šādas spējas ir dāvana vai, iespējams, gluži pretēji, lāsts.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu