Trešdienas horoskops: 27. jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Cookie Studio/ Shutterstock

Horoskops trešdienai, 27. jūlijam. 

AUNS

Enerģija mutuļo un galvā lieli plāni. Kamēr esi uz tāda viļņa paveic iecerēto. Derētu arī ieklausīties līdzcilvēku viedoklī, jo skats no malas vienmēr noder.

VĒRSIS

Esi modrs visā, kas attiecas uz profesionālajām lietām. Ja nāk kāds vilinošs karjeras piedāvājums, tad vajag ievākt informāciju. Ļoti iespējams, ka viss nav tā, kā izskatās.

DVĪŅI

Tava tolerance ļaus atrisināt visdažādākās situācijas. Kolēģi un darījumu partneri to ļoti novērtēs. Ja esi plānojis iepirkties, tad sargies no lieliem tēriņiem.

VĒZIS

Daudz pienākumu – gūzma e-pastu, neskaitāmi tālruņa zvani, mainīgi pienākumi. Ļoti trauksmaina un nemierīga diena. Vakarā izej pastaigā vai aizbrauc nopeldēties.

LAUVA

Tavs darbs un zināšanas tiks novērtētas. Ja šķiet, ka ne, tad vajag pārskatīt darba piedāvājumu portālus vai domāt par savu biznesu. Vari pievērsties arī mācībām.

JAUNAVA

Noderīga informācijas apmaiņa un jaunas ziņas. Lieliska diena, lai sarīkotu "prāta vētru" un atlasītu idejas, kas noderēs nākotnē. Vakarā vēlama sportiska izkustēšanās.

SVARI

Ja darbs ar dokumentiem, datiem, skaitļiem, faktiem, tad esi īpaši rūpīgs, jo pastāv iespējas kļūdīties. Pievakarē burvīgs laiks randiņam, izklaidēm, piedzīvojumiem.

SKORPIONS

Tu proti organizēt darbus un panākt vēlamo rezultātu – stratēģa talants šūpulī ielikts. Iespējami interesanti projekti un jauni sadarbības varianti.

STRĒLNIEKS

Daudz domu, jaunas ieceres - gribēsi visu tūlīt un pat jau vakar. Labi, ka līdzās ir cilvēki, kas mazliet piebremzē un cenšas pasargāt tevi no sasteigtiem lēmumiem.

MEŽĀZIS

Šodien var rasties situācijas, kad prāts saka ko vienu, bet sirds ko citu... Nepieņem lēmumus steigā. Vajag mierīgi padomāt un izsvērt visus "par" un "pret". Atradīsi pareizo atbildi.

ŪDENSVĪRS

Lietišķajā jomā vajadzētu kādu viedu padomdevēju. Nekautrējies pajautāt viedokli vai skatījumu no malas, var būt vērtīgi ieteikumi, kas palīdz atrisināt kādu sarežģītu jautājumu.

ZIVIS

Ja garastāvoklis labs, tad arī darbi iet no rokas. Ražīga sadarbība ar kolēģiem vai biznesa partneriem. Ja pietrūkst kādu zināšanu, tad ir īstais laiks pieteikties kursos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu