Piektdienas horoskops: 29. jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: nadia_if/ Shutterstock

Horoskops piektdienai, 29. jūlijam.

AUNS

Darbā viss ies no rokas, un prātā nāks lieliskas idejas par peļņu. Tikai jāuzmanās gan no pārsteidzības un negaidītas vēlmes emociju iespaidā sarunāt ko lieku.

VĒRSIS

Darbā vai biznesā jāstrādā ar atdevi un tradicionālās situācijās jāmeklē netradicionāli risinājumi. Radoša pieeja dos rezultātu. Nebīsties izkāpt no komforta zonas.

DVĪŅI

Patlaban ir iespējas palielināt ienākumus, tikai nevajag kautrēties runāt par naudas lietām. Ir vērts apgūt kādas jaunas iemaņas un paplašināt redzesloku.

VĒZIS

Šodien visam nepieciešama rāma un konstruktīva pieeja, tad iecerētie projekti attīstīsies. Brīvbrīžos prātosi par sirdslietām un vēlēsies kaut ko mainīt privātajā dzīvē.

LAUVA

Piektdienā darbu gūzma un dažu brīdi šķitīs, ka plecos sagūlis viss pasaules smagums. Ar visiem uzdevumiem lieliski tiksi galā, un tavi talanti tiks pamanīti un novērtēti.

JAUNAVA

Ieceres var sabremzēties, norunas izjukt un rasties šķēršļi, kas nav atkarīgi no tevis. Piņķerīga diena, tāpēc labāk beigt darbu ātrāk un doties baudīt vasaru.

SVARI

Optimisms un lieli nākotnes plāni. Sajutīsi sevī enerģijas pacēlumu. Koncentrējies uz peļņu, bet raugies, lai viss ir sakārtots juridiski korekti.

SKORPIONS

Turies tālāk no strīdiem profesionālajā vidē. Ja gribas pateikt kādu skarbāku vārdu, labāk paturi to šoreiz pie sevis. Vakarā esi kopā ar mīļoto. Brīvajiem ļaudīm romantiskas noskaņas.

STRĒLNIEKS

Darbs vai bizness pirmajā vietā. Gribēsi piedalīties visu jautājumu risināšanā, kaut arī tiešā veidā tie uz tevi neattiecas. Svarīgi būt tolerantam pret atšķirīgiem viedokļiem.

MEŽĀZIS

Sirdī mazliet pesimistiskas noskaņas, un ik pa brīdim var rasties vēlme pažēloties, ka viss ir slikti... Neļaujies šīm sajūtām, jo tās ir iluzoras. Vakarā satiecies ar draugiem.

ŪDENSVĪRS

Kaut arī darba nedēļas beigas, šodien ir lieliskas iespējas izcelties darbā un arī uzsākt jaunus projektus. Saviļņojoši un patīkami notikumi iespējami attiecību jomā.

ZIVIS

Esi modrs – kādas ziņas pie tevis var nonākt sagrozītā veidā. Varbūt kāds vienkārši neskaidri izsakās, bet kāds, iespējams, tīšuprāt runā puspatiesības. Viss pašam jāpārbauda.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu