VIDEO ⟩ Maksims Galkins ar Pugačovu un bērniem manīti pastaigājamies pa Jūrmalas ieliņām (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievu komiķis, televīzijas raidījumu vadītājs Maksims Galkins, kurš tagad kopā ar ģimeni dzīvo Jūrmalā, "Instagram" publicējis video, kurā viņa sieva Alla Pugačova kopā ar bērniem Lizu un Hariju pastaigājas pa Jūrmalas ielām.

Maksims Galkins sociālajos tīklos ievietojis īsu video, kurā primadonna Alla Pugačova nofilmēta no aizmugures. Viņa staigā ar Lizu un Hariju pa Jūrmalas ielām.

"Kur jūs iesiet bez manis?" komiķis jautā saviem ģimenes locekļiem. Pugačova pagriežas un saka: "Bet mēs domājām, ka tu esi ar mums. Tu kaut kur atpaliki." Tad Maksims, skatoties kamerā, atzīmē, ka arī viņš iet ģimenei līdzi.

Iepriekš Galkins sociālajos tīklos lepojās ar ražu Jūrmalas dārzā.  Mākslinieks detalizēti izrādīja dārzu ar siltumnīcu, kas atrodas Jūrmalas mājas teritorijā, kur apmetās viņš un Alla Pugačova un bērni.

"Mums šeit, Jūrmalā, ir arī siltumnīca. Ēdam savu. Gurķi, skaisti tomāti, kabači zied!" publiskotajos kadros atklāj Galkins, lepni izrādot savus gardumus.

Video nobeigumā viņš atklāj, ka no šīm veltēm varētu pagatavot kādu gruzīnu ēdienu, piesakot savu koncertu Tbilisi.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Galkina koncerti gaidāmi arī Latvijā - 4. un 7. augustā komiķis uzstāsies Jūrmalā, 5. augustā - Liepājā, 12. augustā - Rojā, bet 13. augustā - Rēzeknē.

Gan Galkins, gan Pugačova vairākkārt izteikušies, ka Jūrmala ir viena no viņu vismīļākajām vietām, kur atpūsties vasarā. Galkins un Pugačova ir vecāki astoņus gadus veciem dvīņiem Garijam un Ļizai, ko pārim iznēsājusi surogātmāte.

Kā zināms, Galkins savos sociālajos tīklos regulāri publisko pretkara izteikumus. Mākslinieks arī pastāstīja, ka nauda no viņa koncertu biļešu pārdošanas tiks ziedota Ukrainas kara upuriem.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu