Ar komentāru par Mika Indraša situāciju beidzot nācis klajā arī okupantu līgas prezidents Morozovs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: hcadmiral.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) prezidents Aleksejs Morozovs izteicies par Maskavas "Spartak" un Mika Indraša sāgu.

Pirms mēneša Latvijas hokeja saimi pārsteidza nepatīkama vēsts - KHL klubs Maskavas "Spartak" paziņoja, ka ir noslēdzis līgumu ar Miku Indraši. 

Vien pēc nedēļas latviešu hokejists paziņoja, ka KHL nespēlēs, bet "Spartak" uzstāja, ka viņu rīcībā ir no abām pusēm parakstīts līgums.

Nesen "Spartak" paziņoja, ka sāks tiesu darbus, lai šo situāciju atrisinātu, savukārt Krievijas medijs "Championat" ziņoja, ka Indrašim klubam būs jāatmaksā teju 100 tūkstoši eiro.

Tagad šo procesu ir komentējis arī KHL prezidents Aleksejs Morozovs.

"Vakar sazinājāmies ar "Spartak" vadību. Gribam šo jautājumu sakārtot. Ārzemju spēlētāja pāreja uz KHL ir sarežģīts jautājums, jo iesaistīta ir arī Starptautiskā Ledus hokeja federācija (IIHF) un Krievijas Hokeja federācija, kā arī konkrētās valsts hokeja federācija," Morozovu citē "Championat".

KHL vadītājs arī norādījis, ka darīs visu, lai aizsargātu "Spartak" intereses.

"Protams, darīsim, visu, lai juridiskā ceļā aizsargātu sava kluba un līgas intereses. Situācija, protams, ir nepatīkama. Gribam, lai mūsu līgumus ciena visā pasaulē," skaidroja Morozovs.

Pagājušajā sezonā Indrašis aizvadīja 46 spēles Maskavas apgabala "Vitjaz" un Leonīda Tambijeva vadītās Vladivostokas "Admiral" rindās, gūstot 17 (7+10) rezultativitātes punktus.

Tāpat uzbrucējs aizvadītajā sezonā piedalījās Pekinas olimpiskajās spēlēs un sezonu pabeidza "Biel-Bienne" komandā Šveices čempionātā, kur kopumā 11 mačos atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm. Pēc klubu sezonas trauma viņam liedza startu pasaules meistarsacīkstēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu