VIDEO Līvbērzes pagastā jaunietis aizmieg pie stūres un nāvējoši notriec sievieti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Piektdien, 29. jūlijā, Līvbērzes pagastā, netālu no Jelgavas, uz šosejas traģiskos apstākļos gāja bojā 38 gadus veca sieviete, vēsta raidījums "Degpunktā".

Kājām pa šosejas malu šajā vietā rīta stundās un arī citās diennakts stundās iet vien retais. No kurienes ceļmalā uzradās kāda gājēja, būs jāskaidro policijai.

38 gadus veco sievieti piemeklēja traģisks liktenis. Kāds "Audi" spēkrata vadītājs, pa šoseju braucot Jelgavas virzienā, vienā brīdī novērsās no ceļa un nepamanīja, ka auto sākotnēji ieripo pretējā joslā, bet sekundi vēlāk uztriecas virsū cilvēkam un tad iebrauc grāvī.

Ugunsdzēsēji glābēji un neatliekamās palīdzības dienests bija pirmie, kas sasniedza notikuma vietu un pie darbiem nācās ķerties uzreiz.

"Mediķu palīdzība bija nepieciešama divām iesaistītām personām. Notikuma vietā sākotnēji strādāja divas mediķu brigādes, bet, ņemot vērā, ka viena cietušā stāvoklis bija smags, piesaistīta arī ārstu speciālistu brigāde. Brigādēm un speciālistiem kopā strādājot, tika veikti atdzīvināšanas pasākumi, kas diemžēl bija nesekmīgi un tika konstatēta nāve. Otrs cietušais vidēji smagā stāvoklī nogādāts ārstniecības iestādē," skaidroja NMPD.

19 gadus vecais autovadītājs pie stūres iesnaudās, kas rezultējās ar cita cilvēka nāvi, apstiprinājumu aizmigšanas faktam sniedz arī policijā.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu