FOTO Iepazīstinot ar karstākajiem satura jaunumiem, krāšņi atklāj "Tet" rudens sezonu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Trešdien, 3. augustā, Andrejostas kvartālā Latvijas slavenības ar vērienu atzīmēja jauno rudens sezonu kopā ar "Tet", kur iepazīstināja ar karstākajiem satura jaunumiem, ieskandināja Latvijas šovu, seriālu un filmu radītāji, jau iemīļotās un jaunās TV sejas, izcilie aktieri un kanālu STV Pirmā! un 360TV personības. Pasākumu vadīja Lauris Reiniks, bet par pārsteigumiem parūpējās Rūdolfs Kugrēns un Ralfs Eilands.

Foto: Tet rudens sezonas atklāšanas balle

Latvijā radītu šovu, raidījumu un seriālu cienītājus rudens sezona priecēs ar skaļiem jaunumiem, jo "Tet" skatītājiem televīzijas kanālos STV Pirmā! un 360TV un izklaides platformā "Tet+" sola ilgi gaidītas pirmizrādes, jaunas sezonas jau iemīļotiem šoviem, populāru stāstu ekranizācijas un TV personības, kas izklaidēs un vedīs jaunos piedzīvojumos.

Pēc ilgāka pārtraukuma ar jaunu sezonu atgriežas plaši apspriestais sociālais projekts "Caur ērkšķiem uz…". Ekranizāciju seriālā piedzīvos literatūras bestselleri "Anna no "Zaļajiem jumtiem"" (seriāls "Anna no Zaļkalniem") un "Tarakāni tavā galvā", uz lielajiem ekrāniem muzikālajā raidījumā sāks dzīvot bērnu iemīļotais varonis "Ričijs Rū", bet seksa industrijas aizkulises izgaismos dokumentāli izglītojošā seriāla "Nelegālais trips" turpinājums. Tāpat ar jaunām sezonām atgriežas šovi, bez kuriem skatītāju ikdiena jau vairs nav iedomājama – "Slavenības. Bez filtra", "Ģimene burkā", "Četri uz koferiem", "Kad viņas satiekas", "Vakariņš ar savējiem", "Pasaki to skaļi" un citi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu