Ventspils slimnīcas Dzemdību nodaļā piedzimis šī gada 300. mazulis

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: KieferPix/Shutterstock

Ventspils slimnīcas Dzemdību nodaļā piedzimis 300. mazulis - meitenīte vārdā Marta, informēja Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā.

Meitenīte nāca pasaulē 51 centimetru gara un svēra trīs kilogramus un 382 gramus. Marta ir otrais bērns ģimenē no Ugāles.

Pērn Ventspils slimnīcu kā savu dzemdību vietu izvēlējušās māmiņas no Ventspils un novada, kā arī no Kuldīgas, Talsiem, Liepājas, Rīgas, Jūrmalas, Valmieras un citiem reģioniem. Jau vairāk nekā desmit gadus slimnīca īpaši sveic gada pirmo un katru simto mazulīti.

Ventspils slimnīca nodrošina gan tradicionālās, gan ūdens dzemdības, kuras pieņem kvalificēti ārsti un vecmātes, kā arī aprūpei pieejams mūsdienīgs aprīkojums.

Topošās māmiņas Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā sagaida modernas, labiekārtotas palātas ar ziedu motīviem, kā arī ģimenes un paaugstināta komforta palātas ar divguļamām gultām un citām ērtībām.

Šogad paplašinātas arī Dzemdību zāles, lai dzemdību laikā brīvi justos gan māmiņa, gan speciālisti, kuri visa procesa laikā aprūpē māmiņu un mazuli. Līdz ar to māmiņu atbalstīt tagad būs ērtāk arī partnerim, kurš piedalās ģimenes dzemdībās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu