Pavisam klusi pie vīra izgājusi dziedātāja Rita Ora

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters / Scanpix

Laulības ostā iestūrējusi dziedātāja Rita Ora (31) un kinorežisors Taika Vaititi (46), pirmdien, 8. augustā, vēstīja izdevums "The Sun".

Lai gan jaunlaulātie skaisto vēsti nav publiski izziņojuši, pārim pietuvināti cilvēki apstiprinājuši, ka kāzas ir notikušas, taču šaurā lokā.

"Tā bija patiešām intīma ceremonija un īpaša ikvienam, kas tur bija," izdevumam pastāstīja avots. "Viņu tuvākie un mīļākie var redzēt, cik neprātīgi viņi abi iemīlējušies."

Avots arī apgalvoja, ka dziedātāja pārgājusi vīra uzvārdā un nu dēvējama par Ritu Vaititi-Oru. Dziedātāja vēlējusies nelielas kāzas, lai "saglabātu viņu attiecības pēc iespējas privātākas". Tāpat avots pastāstījis, ka, iespējams, būs arī plašākas kāzu svinības, taču nekādā gadījumā netiks aicināti mediji un kāzu fotogrāfijas netiks par bargu naudu tirgotas tabloīdiem.

"Apollo.lv" jau iepriekš vēstīja, ka kāzas jau sākotnēji bija plānotas tikai tuvāko draugu un ģimenes lokā. Pāris arī iepriekš atklāja, ka abi teju vienlaicīgi izteikuši viens otram bildinājumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu