Publicēts, iespējams, pirmais video no Krimas kara lidlauka pēc notikušajiem sprādzieniem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: OSINTtechnical @Osinttechnical/Twitter.com

Sociālajos tīklos izplatās video no Krimas kara lidlauka, kurā redzams, kā izskatās daļa teritorijas pēc šodien tur notikušajiem sprādzieniem.

Video redzama izpostīta tehnika. Rietumu atvērto informācijas avotu analīzes (OSINT) žurnālists norāda, ka īsajā video, iespējams, redzams viss, kas palicis no krievu iznīcinātāja Su-24.

"Su-24 regulāri veic lidojumus no bāzes, un šajā vakar uzņemtajā fotoattēlā redzams Su-24, kas veic treniņnosēšanos lidlaukā," norāda avots.

Jau ziņots, ka Krievijas okupētajā Krimas pussalā blakus kūrortpilsētai Saki esošajā krievu kara aviācijas bāzē otrdien atskanēja sprādzieni un sākās ugunsgrēks, atsaucoties uz aculieciniekiem ziņoja "Telegram" kanāls "Krim Segodnja. Novosti".

Pirmais sprādziens atskanējis ap plkst.15.20, bet kopumā bijuši dzirdamas desmit eksplozijas.

Tiek ziņots, ka dega Novofedorivkas kara lidlauka skrejceļš un munīcijas noliktavas.

Vietējie iedzīvotāji ziņo, ka Novofedorivkas virzienā no Evpatorijas izbraucis liels skaits ātrās palīdzības automašīnu. Uz notikumu vietu tika nosūtīta arī sanitārā aviācija.

Tikmēr Novofedorivku masveidā steidza pamest tūristi, kā arī vietējie iedzīvotāji, un, izbraucot no pilsētiņas, veidojās sastrēgumi.

Novofedorivkas kara lidlauku krievi izmanto Ukrainas Zaporižjas, Mikolajivas un Hersonas apgabala bombardēšanai.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu