Astrologi iepazīstina ar visu Zodiaka zīmju sliktākajām rakstura īpašībām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LightField Studios/ Shutterstock

Attiecību sākumposmā ir noderīgi zināt, kādas nepilnības cilvēkam ir. Astrologi iepazīstina ar visu Zodiaka zīmju sliktajiem ieradumiem un rakstura iezīmēm, kas var kaitēt veidot laimīgas un cieņpilnas attiecības. 

AUNS

Auns ir ļoti enerģisks cilvēks. Dažreiz tas viņiem var arī traucēt. Ar savu tiešumu viņi bieži sāpina tuviniekus. Šī zīme neprot laikus sarunu pārvērst par joku. Ja Auns nolēma pajokot, citam tas izklausās pēc rupja un nepiedienīga joka. Tajā pašā laikā Auns ir pārliecināts, ka viņa joki ir pārsteidzoši smieklīgi. Auns arī bieži bez iemesla ieņem aizsardzības pozīciju.

VĒRSIS

Vērši ir slinki. Viņi nevar laikus iztīrīt savu māju vai automašīnu. Nekārtība novērojama arī darba vietā. Vēl viens Vērša trūkums ir īpašnieciska attieksme pret citiem cilvēkiem. Tajā pašā laikā Vērsis spēj dot laimi mīļajiem. Tomēr pārāk daudz kontrolē mīļotā dzīvi. Vērsis spēj apvainoties uz ļoti ilgu laiku, kaut arī mīļotais cilvēks atvainojas.

DVĪŅI

Dvīņi cenšas izcelties citu vidū. Visbiežāk šie cilvēki veido attiecības ar tādiem partneriem kā viņi paši vai ar cilvēkiem, kuri viņus pacietīs. Dvīņi ir pretrunīgi vērtēti. Viņi spēj maldināt pat vistuvāko cilvēku. Dvīņus nemoka sirdsapziņa. Šai Zodiaka zīmei labāk neuzticēties. Turklāt biežāk Dvīņi dod priekšroku pavadīt laiku ar draugiem, nevis ģimeni.

VĒZIS

Vēži visai bieži pārspīlē. Reizēm Vēzis spēj izlikties par cietēju citu cilvēku priekšā. Šāda uzvedība paglābj Vēzi no sarežģītu problēmu risināšanas. Šī Zodiaka zīme par sevi stāsta tikai labāko. Viņiem arī patīk sevi slavēt. Šie cilvēki izdzēš no atmiņas mirkļus, kas viņiem nav vērtīgi. Vēži mēdz būt atturīgi un aizvainoti.

LAUVA

Lauvas ir lepnas un savtīgas. Šīs nepilnības dažkārt neļauj tām gūt panākumus dzīvē. Lauvām patīk pierādīt savu vērtību. Galvenais ir demonstrēt savu pārākumu. Lauva ir nežēlīgs, un viņam ir svarīgs citu viedoklis. Viņš cenšas būt uzmanības centrā un bieži pārspīlē savus panākumus. Nav pieļaujams apstrīdēt Lauvas skaistumu, panākumus un nozīmi.

JAUNAVA

Jaunavas ir viegli aizkaitināmas un nespēj adekvāti uztvert kritiku. Bieži sūdzas un nevar atpūsties. Jaunavu būtu vēlams nekritizēt. Jaunavām adresētus negatīvus izteikumus šajā zvaigznājā dzimušie ņem pārlieku pie sirds. Tajā pašā laikā Jaunavai patīk mācīt citus cilvēkus. Šo Zodiaka zīmi var saukt par perfekcionistu.

SVARI

Svari glaimo visiem apkārtējiem, tāpēc viņi cenšas izpatikt. Svari neprot apieties ar naudu. Viņi var nopirkt daudz nederīgu lietu. Visbiežāk strīds ar partneri izceļas finansiālu jautājumu dēļ. Vēl viens Svaru trūkums ir stila trūkums.

SKORPIONS

Skorpioni ir pārāk atriebīgi. Viņi atceras visu un pastāvīgi atgādina citiem par viņu nedarbiem. Skorpioni nespēj piedot pāridarījumu un noteikti mēģinās atriebties pāridarītājam. Šīs zīmes pārstāvji neprot plānot savu laiku. Skorpionam nav organizatorisku prasmju. Savā labā viņi spēj maldināt un to arī dara.

STRĒLNIEKS

Strēlnieki ir pašpietiekami un sabiedriski. Viņus ir grūti saprast. Strēlnieki nedzenas pēc naudas un panākumiem. Reizēm ir sajūta, ka viņi ir no citas pasaules. Vienus Strēlnieki pievelk, citus atbaida. Šai zīmei patīk manipulēt ar cilvēkiem. Lai sasniegtu savu mērķi, Strēlnieks ir gatavs uz visu.

MEŽĀZIS

Mežāži ir sīkumaini un mantkārīgi. Viņi nezina, kā pārvaldīt finanses. Šie cilvēki labprāt saņem, bet viņiem nepatīk neko dot pretī. Ģimenes strīdi visbiežāk rodas naudas dēļ. Vēl viens Mežāža trūkums ir slēpšanās. Viņiem nepatīk runāt par sevi un dalīties personīgajā pieredzē.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir ļoti greizsirdīgi. Viņi vēlas kontrolēt visas partnera darbības. Pat tad, ja attiecības ir beigušās, Ūdensvīrs neapstājas. Viņi arī prasmīgi izliekas un spēj maldināt. Ūdensvīram ir ļoti grūti atrast īstu draugu.

ZIVIS

Zivis nav spējīgas paveikt lietas. Tā kā nav izdevies izpildīt nākamo uzdevumu, Zivis cenšas sevi mierināt un attaisnot. Bieži vien vienīgais mierinājums ir alkohols. Viņi nenovērtē tuvinieku palīdzību. Cīnoties par savu neatkarību, Zivis norobežojas no citiem. Viņus vajā depresija un vientulība.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu