Saskaroties ar nopietnām veselības problēmām, Juris Kulakovs pilnībā mainījis savu dzīvesveidu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Komponists un grupas "Pērkons" līderis Juris Kulakovs jau pusotru ir atteicies no alkohola un cigaretēm veselības vārdā. Nu viņš kļuvis par kaislīgu saldummīli.

"Bez alkohola var iztikt, tāpat arī bez smēķēšanas," atklāj komponists. "Alkohola vietā tagad man ir citu veidu ogļhidrāti, un, ja tos neiztērēju, tie pārvēršas taukos. It kā cenšos atturēties, bet man garšo.

Ja sev kaut ko aizliedz, tas atkal nav veselīgi un rada diskomfortu," nosmej Juris.

"Cik man tās veselības palicis, tik ir. Režisore Žaklīna Cinovska man kādreiz iemācīja teicienu: kurš nedzer un nepīpē, tas nomirs vesels.

Pirms teju gada, komentējot savu veselības stāvokli, mūziķis teica: "Ja kādreiz biju viens no lielākajiem bohēmistiem Latvijas mūziķu vidū, tad nu esmu pavisam garlaicīgs. Nelietoju. Nemaz. Un pat nepīpēju vairs." Viņš minēja, ka cigaretes nav ņēmis rokās, kopš sākās lielā krīze veselībā.

Viņš neslēpa, ka no neveselīgā dzīvesveida visvairāk cietušas aknas un sirds. "Iespēju robežās aizvien ir jāievēro veselīgs un sevi saudzējošs dzīvesveids. Protams, var jau arī lietot, ko grib, bet mana izvēle ir nelietot, jo es vēl gribu dzīvot," nosaka mūziķis.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pagājušā gada pavasarī pirms 63. dzimšanas dienas Kulakovs piedzīvoja smagas veselības problēmas, kuru dēļ vajadzēja ārstēties slimnīcā

Pilno sarunu lasi jaunākajā žurnāla "Privātā Dzīve" numurā!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu