FOTO "Prāta vētra" ar uzstāšanos Mežaparkā noslēdz koncerttūri "Gads bez kalendāra" (2)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Prāta vētra" koncerts "Gads bez kalendāra" Mežaparka Lielajā estrādē
"Prāta vētra" koncerts "Gads bez kalendāra" Mežaparka Lielajā estrādē Foto: Jānis Škapars/TVNET

Grupa "Prāta vētra" sestdien, 20. augustā, noslēdza koncerttūri "Gads bez kalendāra" ar uzstāšanos Rīgā, Mežaparka Lielajā estrādē, informēja apvienības ģenerālmenedžere Aija Auškāpa.

Viņa norādīja, ka koncerta apmeklētāju ērtībai tika sagatavoti ieteikumi koncerta apmeklējumam. Šī koncerta organizēšana esot tūres nopietnākais izaicinājums. Šajā "Gads bez kalendāra" tūres koncertā plānots uzņemt vislielāko apmeklētāju skaitu - aptuveni 45 000.

Foto: "Prāta vētra" koncerts "Gads bez kalendāra" Mežaparka Lielajā estrādē

Koncerta organizatori rosināja nokļūšanai līdz Mežaparkam izvēlēties velosipēdus, personīgos elektriskos skūterus un citus braucamrīkus. Sadarbībā ar apdrošināšanas sabiedrību "Balcia" pie koncerta teritorijas starp 6. un 7 vārtiem būs pieejama apsargāta "City Combo velonovietne", kur vietas pietiks lielam skaitam dabai draudzīgo braucamo.

Sadarbībā ar tūres oficiālo transporta nodrošinātāju "City Bee", "Prāta vētra" ieteica uz koncertu doties ar "City Bee" koplietošanas automašīnām, kuras varēs novietot "City Bee" lietotnē redzamajās zonās netālu no Mežaparka. 

Koncerta apmeklētājiem bija jāņem vērā, ka personīgo automašīnu novietošana koncerta norises vietas tuvumā būs apgrūtināta. 

Ieeja koncerta norises vietā bija no plkst. 17. Koncerta īpašais viesis Jānis Šipkēvics ar savu soloprojektu "Shipsea" uz skatuves kāpa plkst. 20.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu