Atklāta jauna informācija par Salaspils pagasta meža masīvā atrasto Evelīnu Auci

Papildināts
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Svece. Ilustratīvs attēls.
Svece. Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Lūka/LETA

Vairākas dienas Salaspils pusē tuvinieki izmisīgi meklēja bezvēsts pazudušo Evelīnu Auci, kura atrasta mirusi meža masīvā. Iespējams, viņa izdarījusi pašnāvību, vēsta raidījums "Degpunktā".

Sākotnēji Evelīnas meklēšanas pasākumi lielākoties bija virzīti uz upes pārmeklēšanu, operatīvie dienesti un brīvprātīgie to veica vairākas reizes bez rezultātiem.

Vēlāk, saņemot jaunāku informāciju un mainot prioritātes, sievietes meklēšana pilnībā pārcelta uz sauszemi, netālu no Evelīnas dzīvesvietas.

21. augusta rīta pusē norunātajā vietā Saleniekos, satiekoties policijas, glābšanas dienesta un zemessardzes bataljona vīriem, kā arī "Bezvests.lv" pārstāvjiem, pārmeklēts meža masīvs. Piedalījās arī liels pulks brīvprātīgo, kuriem "Bezvests.lv" pārstāvji velta atzinīgus vārdus.

Evelīnas mirstīgās atliekas atrastas pusotras stundas laikā, divu kilometru attālumā no viņas dzīvesvietas.

Pašlaik policijas izmeklēšana vēl ir aktīvā posmā, bet, pēc neoficiālām ziņām, pagaidām nekas neliecina par to, ka sieviete būtu mirusi vardarbīgā nāvē, un, ja informācija apstiprināsies, iepriekš ierosinātais kriminālprocess tiks izbeigts.

"Apollo.lv" jau ziņoja, ka 12. augustā savu dzīvesvietu Salaspils pagastā pameta 33 gadus vecā divu bērnu māte Evelīna Auce. Svētdien, 21. augustā, sieviete atrasta mirusi Salaspils pagasta meža masīvā.

Valsts policija (VP) meklēšanas pasākumos iesaistīja biedrību "Bezvests.lv", Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), Zemessardzi un brīvprātīgos.

Valsts policija izsaka pateicību ikvienam, kurš sniedza informāciju un piedalījās sievietes meklēšanā.

Plašāk "Degpunktā" sižetā:

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu