Žanna Dubska piedzīvojusi kuriozu - viņai vannā aizdegās mati (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Populārā stiliste Žanna Dubska šovasar tikusi pie jauna matu sakārtojuma pēc kāda kurioza - viņai vannā aizdegušies mati, vēsta izdevums "Kas Jauns".

Žanna brīvajos brīžos mēdz relaksēties vannā. Romantiskākai noskaņai Dubska mēdz salikt apkārt sveces. "Viena reize bija liktenīga - vannā esot, runāju pa tālruni un jūtu – kaut kāda smaka. Domāju, ka kāds piededzinājis vistu vai kaut ko šmorē… Bet ilgi nebija jāgaida, kad jutu, ka man uguns matos un jau āda deg! Visa vannasistaba bija šļakatās, kā es pazudu zem ūdens!" neprātīgo brīdi atceras stiliste.

Žanna guvusi mācību - vannā neturēt aiz galvas degošas sveces. Savukārt par matu sakārtojumu pēc negadījuma esot jāpateicas viņas frizierim, kurš defektu pārvērtis par efektu.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka savulaik stiliste atklāja, ka zina, ko nozīmē dzīvot kompleksos.

"Man nekad nebija tās pilnvērtības sajūtas, ka varētu teikt, ka esmu superīga. Man likās, ka ciskas par resnu, deguns par resnu, tad dubultzods parādās, saraksts bija pilns.

Taču, skatoties uz pārējiem, mans kompleksu saraksts laikam nav bijis tas garākais. Es centos par to pārāk nepārdzīvot. Okei, ciskas par resnu, bet es mēģināšu attīstīt, piemēram, roku plastiku. Ja, piemēram, dibens par smagu, es strādāšu ar vidukli utt. Vienmēr ir jautājums - kā balansēt," stāstīja Dubska.

Vairāk lasi izdevuma "Kas Jauns" 23. augusta numurā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu