"Viņam kā profesionālam aktierim ir ļoti laba reputācija." Hermanis par izvēli, piedāvājot Kaimiņam nozīmīgu lomu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Nesen tapa zināms, ka politiķis Artuss Kaimiņš pēc astoņu gadu pauzes atkal atgriezīsies uz teātra skatuves. Jaunā Rīgas teātra izrādes režisors Alvis Hermanis pamato, kāpēc Kaimiņam dota nozīmīga loma. 

"Pirmām kārtām – lai arī astoņus gadus Artuss nav bijis šajā biznesā, viņam kā profesionālam aktierim ir ļoti laba reputācija.

Sāksim kaut vai ar to, ka viņš piedalījies režisora Jura Poškus filmā "Kolka Cool", kas ir viena no visu laiku labākajām latviešu filmām. Artuss ir bijis arī Vladislava Nastavševa un Kirila Serebreņņikova izrādēs, bet mani visvairāk pārliecināja tieši Poškus filmā. Otrs iemesls – viņš ārkārtīgi piestāv šai konkrētajai lomai. Tā saistīta ar politikas informācijas aizkulisēm. Trešais iemesls – Kaimiņam ir unikāla pieredze šajā sakarā, viņš zina daudz ko tādu, ko mēs nezinām," savu izvēli pamato Hermanis.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Saeimas deputāts savā pamatprofesijā atgriezīsies 21. oktobrī izrādē "Operācija "Mindfuck".

"Artusam izrādē ir liela loma," tā Hermanis.

Iepriekš vēstīts arī tas, ka rudenī gaidāmajās 14. Saeimas vēlēšanās nepiedalīsies 13 no esošajiem deputātiem, tostarp pie frakcijām nepiederošais deputāts un Saeimas Cilvēktiesību komisijas priekšsēdētājs Artuss Kaimiņš, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) vietnē pieejamā informācija.

"Apollo.lv" iepriekš ziņoja arī par attiecībām ar aktrisi Dārtu Daneviču. Viņa atklāja, ka jau attiecību sākumā Kaimiņš esot viņu krāpis. Intervijā režisora Dž.Dž.Džilindžera raidījumā "Dž. Spot" Dārta atklāja jaunas detaļas par nu jau izjukušajām attiecībām ar bērna tēvu un bijušo aktieri Artusu Kaimiņu.

Intervijā Dārta sacīja, ka ir paņēmusi pauzi darbiem savā pamatprofesijā. Iemesls tam ir tiesāšanās ar bijušo mīļoto un dēla Kaupo tēvu Artusu Kaimiņu:

"Es nevēlos nevienam sabojāt dzīvi. Šobrīd es esmu tā, kurai ir sabojāta dzīve - pret mani ir uzsākta tiesvedība.

Es divus gadus neko nenesu uz āru. Jūs nezināt neko, kas šajos divos gados ir noticis," viņa teica.

Daneviča atklāja, ka jau attiecību sākumā Artuss Kaimiņš ticies ar citu sievieti. Tas noticis arī naktī, kad deputāts cietis ugunsgrēkā.

Aktrise arī atklāja, ka attiecību sākumā apkārtējie cilvēki par Kaimiņu teikuši tikai sliktu: "Kad es sāku tikties ar Artusu, es tiešām ļoti viņu mīlēju. Es jautāju viņa bijušajiem kolēģiem un teātri cilvēkiem, kas viņu pazina. Neviens neko labu neteica."

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 30. augusta numurā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu