TVNET žurnālists un režisors Jānis Vingris saņēmis LŽA balvu par "Reportāžu sēriju no Ukrainas"

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
TVNET žurnālists un režisors Jānis Vingris.
TVNET žurnālists un režisors Jānis Vingris. Foto: TVNET

Piektdienas, 2.septembra, vakarā Latvijas Žurnālistu asociācija pasniedza balvas par sasniegumiem žurnālistikā 2022. gadā. Mēs lepojamies ar TVNET žurnālistu un režisoru Jāni Vingri, kas ieguva "Izcilības balvu 2022" par "Reportāžu sēriju no Ukrainas".

Ikgadējā "Izcilības balva" tiek pasniegta par izciliem darbiem un sasniegumiem žurnālistikā no 2021. gada jūlija līdz 2022. jūnijam. Pieteikt darbus un autorus bija iespējams gan asociācijas biedriem, gan arī citiem interesentiem.

Foto: TVNET žurnālists un režisors Jānis Vingris saņēmis LŽA balvu par "Reportāžu sēriju no Ukrainas"

Kategorijā "Intervija un apraksts" tika nominēta arī Luīze Lote Āboltiņa par rakstu un video interviju sēriju "Upura cīņa" portālā "Tvnet".

Izcilības balvas pasniegšana notiek sadarbībā ar Nīderlandes vēstniecību Latvijā, Baltijas Mediju izcilības centru un informācijas aģentūru LETA.

LŽA dibināta 2010. gada 24. novembrī, un tās mērķi ir aizstāvēt vārda un preses brīvību, uzlabot žurnālistu profesionālās darbības vidi, veicināt diskusiju par profesionālajām un ētikas problēmām, aizstāvēt žurnālistu tiesības, uzlabot un attīstīt masu mediju likumdošanu, sekmēt biedru profesionālo apmācību un žurnālistu mūžizglītību.

Pašlaik asociācijā ir 129 biedri.

LŽA ir Starptautiskās Žurnālistu federācijas un Eiropas Žurnālistu federācijas biedre, Latvijas Mediju ētikas padomes dibinātāja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu