Svētdien tiks atzīmēti LU studentu svētki "Aristotelis"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Doma laukumā notiek Latvijas Universitātes jauno studentu svētki "Aristotelis 2017".
Doma laukumā notiek Latvijas Universitātes jauno studentu svētki "Aristotelis 2017". Foto: Zane Bitere/LETA

Svētdien, 4. septembrī, tiek atzīmēti Latvijas Universitātes (LU) studentu svētki "Aristotelis", kuru laikā jaunie un esošie studenti, mācībspēki un citi LU saimes draugi kopā iesāks jauno studiju gadu, norāda LU Studentu padomes biroja koordinētāja sabiedrisko attiecību jautājumos Undīne Kate Finka.

Oficiālajā daļā, kas sāksies īsi pirms plkst.18 un notiks Doma laukumā, tiks teiktas svinīgas uzrunas, piemēram, no LU rektora Indriķa Muižnieka, LU Padomes priekšsēdētāja Ivara Kalviņa un citiem.

Tāpat studenti kopā ar mācībspēkiem skandinās fakultāšu saukļus un dziedās dziesmas. Pēc tam studenti kopā ar mācībspēkiem un citiem pasākuma viesiem dosies kopīgā gājienā līdz LU galvenajai ēkai, pa ceļam noliekot ziedus pie Brīvības pieminekļa.

Vakara gaitā uz lielās skatuves uzstāsies vairāki pašmāju mūziķi - "Citi zēni", "Eliots", "Pienvedēja piedzīvojumi", "Bruģis" un "Nikotīņi". Savukārt uz mazās skatuves kāps "De Speakable", "Midnight Projects", "Nakts mēģis", "Embark", "Māra Dagne" un "Gultņi".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu