Iepazīsti seriāla "Nemīlētie" piektās sezonas jaunos tēlus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Nākamās paaudzes televīzijā Go3 jau nonākušas populārā pašmāju seriāla "Nemīlētie" piektās sezonas "Nolemtie 3" pirmās sērijas. Skatītāji tika iepazīstināti arī ar vairākiem jauniem tēliem, kas tiks ierauti seriāla turpmākajā spraigo notikumu virpulī. Piedāvājam iepazīties ar jaunajiem tēliem.

Šamanis (Kārlis Freimanis)

Foto: publicitātes

Šamanis ir bandīts, kurš atbildīgs par kontrabandas pārvadājumiem Norvēģijā. darbojas Kūpera bandā. Latvijā pie Kūpera strādāja Šamaņa brālis Armatūra (Raivis Vidzis), kurš tika mīklainos apstākļos nogalināts - policija ziņoja, ka viņš esot pārdozējis. Šamanis tam visam netic un dodas uz Latviju atriebt savu brāli. Ja citi cilvēki septiņas reizes nomērīs un tikai tad griezīs, Šamanis vispirms nogriezīs un pēc tam, iespējams, nomērīs. Aukstasinīgs, asinskārs un bezbailīgs - tāds ir Šamanis.

Lāzers (Agris Krapivņickis)

Foto: publicitātes

Viens no Šamaņa bandas locekļiem. Kad Šamanis atbrauca uz Latviju, lai atriebtu savu brāli, Lāzers kā uzticams bandas biedrs sekoja. Taču brīdī, kad situācija kļuva pārāk spraiga un Šamanis sāka uzbrukt nevainīgiem cilvēkiem, Lāzers no bandas nolēma izstāties. Tā viņš nokļuva Kūpera bandā. Ārēji uzticams un godīgs puisis, taču patiesībā Lāzeram sava āda vienmēr būs svarīgāka. Ja draudēs briesmas, viņš glābs tikai sevi un darīs visu, lai sevi pasargātu. Arī nogalinās.

Krabis jeb Kaspars Upenieks (Eduards Johansons)

Foto: publicitātes

Agates skolas biedrs, kurš nokļuvis Kūpera bandā. Godīgs un uzticams cilvēks ar lielu noslēpumu. Vienmēr vēlas darīt to, kas būtu pareizi. Taisnīgs. Pierāda Kūpera Bandai savu uzticību, daļēji kļūst par Lorensa labo roku. Izpalīdzīgs un sirsnīgs puisis.

Jurģis Sudmalis (Ģirts Liuziniks)

Foto: publicitātes

Vienmēr strādājis kā Ķēniņa labā roka, taču, kopš Ķēniņa vairs nav, cenšas darīt to, kas ir pareizi. Finansists, kurš cenšas būt maksimāli godīgs. Ārēji varētu šķist, ka ir bailīgs un pakļausies spiedienam, taču patiesībā iekšā viņā mājo nemiera gars. Nebaidās nostāties pret to, ko uzskata par nepareizu.

Juliuss Brants (Ainārs Ančevskis)

Foto: publicitātes

Advokāts ar psihologa grādu. Līdz galam neizprotams cilvēks. It kā mīl, it kā nemīl. Vēlas būt mīlēts, bet tajā pašā laikā ne. Regulāri spēlē labo un slikto policistu – viss atkarīgs no situācijas. Cenšas būt godīgs savā darbā, bet nebaidās iesaistīties arī netīros darījumos.

Linards Staško (Edvīns Klimanovs)

Foto: publicitātes

Doļska kolēģis. Cilvēks ar saviem tarakāniem galvā, ārēji liekas godīgs un taisnīgs, taču patiesībā arī vēlas labumu gūt tikai sev. Sadarbosies ar visiem, ar kuriem sadarboties būs izdevīgi. Ir gatavs nodot jebkuru jebkurā laikā.

Anna Žvīre (Anta Aizupe)

Foto: publicitātes

Mīloša, sirsnīga sieviete, kas vēlas mīlestību un ģimeni. Kad pēkšņi bez vēsts pazuda Annas vīrs, viņas dzīve kardināli mainījās un viņa tika ierauta jaunā un negaidītā notikumu virpulī.

Hūberts Doļskis (Normunds Bērzs)

Foto: publicitātes

Ģenerālprokurors ar milzīgu spēku un ietekmi. No viņa baidās ne tikai noziedzīgās pasaules dalībnieki, bet arī policisti, politiķi un viņa paša padotie. Cilvēks, kura emocijas nolasīt nav iespējams. Skatoties acīs, nav saprotams – vai viņš ir tavs draugs vai lielākais ienaidnieks. Spēj palīdzēt cilvēkiem pakāpties augstāk vai arī iznīcina ar vienu knipi.

Skaties jaunāko seriāla "Nemīlētie" sezonu jau no 5. septembra nākamās paaudzes televīzijā Go3, kā arī no 19. septembra kanālā TV3 no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 21.10.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ko par jauno sezonu pastāstīja seriāla režisors Jurijs Djakonovs: "Šosezon skatītājus sagaida negaidītas veco tēlu atgriešanās, kā arī jauni tēli. Ņemot vērā seriāla specifiku, ir jārēķinās ar to, ka daži tēli seriālu arī atstās. Būs ne tikai jauni stāsti, bet arī iespaidīgi konflikti, apšaudes un kaujas.

Man šķiet, ka galvenais iemesls, kāpēc skatītāji šo seriālu ir iemīlējuši, ir tas, ka tēli ir līdzīgi mums – ar tādām pašām problēmām attiecībās un darbā. No savas puses mēs mēģinām panākt to, lai skatītājam ir interesanti un viņu aizrauj gan tēli, gan sižeta pavērsieni."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu