"Man ir problēmas ar spēju mīlēt." Aktieris Djakonovs atklāti par sievietēm, darbu un sevi pašu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Aktieris Jurijs Djakonovs jau otro gadu ir seriāla "Nemīlētie" režisors. Viņš savulaik seriālā atveidoja bandītu Žoru un kļuva par skatītāju mīluli. Sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" Djakonovs ir atklāts sarunās gan par darbu, gan sievietēm, gan sevi.

Kas seriālā ir mainījies, kopš tu esi tā režisors?

Tas kļuvis vienkārši ģeniāls.

Tev pašam ir kāda saistība ar kriminālo pasauli?

Kad strādāju pie savām lomām "Nemīlētajos", centos maksimāli dziļi ieiet tēlā un dabūt paziņas no kriminālajām aprindām. Esmu no Jelgavas, tāpēc tas nebija grūti izdarāms. Kad vilcienā braucu no Rīgas uz Jelgavu, man blakus vienmēr apsēdās kaut kādi džeki, kuri nupat iznākuši no cietuma un grib skaldīt. Vienīgais veids viņus pārvirzīt bija pašam sākt sarunu: "Čau, esmu aktieris. Jums patīk filmas?" Mēģināju sadraudzēties, un beigās izrādījās, ka viņi ir forši čuvaki.

Cik labs aktieris esi pēc 10 ballu skalas?

Negribas sevi slavēt, bet labākajās dienās varu sev likt 9 balles.

Cik reižu esi bijis precējies?

Nevienu. Man šķiet – ja man būs laulības zīmogs pasē, tas man tiks iepotēts arī galvā: te viss jau izdarīts, tālāk var neiespringt. Var gulēt dīvānā un mētāt zeķes pa māju. Daudz interesantāk ir strādāt pie attiecībām, kad zini, ka tās nav mūžīgas, ka jebkurā mirklī viss var pazust.

Ja varētu pārgulēt ar jebkuru filmu zvaigzni, kura tā būtu?

Elīna Bojarkina. Ir, protams, vēl citas aktrises, ar kurām varētu. Ja sāc ar vienu, pēc tam gribas saprast, kā ir ar citām.

Tev ir bijis dienesta romāns?

Nekad. Attiecības ar aktrisēm man ir tabu.

Tad jau ar Bojarkinu nekas nesanāks!

Es par to tikai fantazēju.

Tava draudzene Aļona neapvainojas, ka presē tiek dēvēta par tavu bērnu māti, nevis mīļoto?

Apvainojas, protams. Taču viņa pati vairās no publicitātes, tāpēc mēģinu žonglēt, stāstot par viņu. To, ka apzīmējums bērnu māte neizklausās labi, man mēģināja izskaidrot, taču es tajā nesaskatu negatīvu pieskaņu. Jā, man ir problēmas ar spēju mīlēt, cenšos to attīstīt. Kad biju jaunāks, man izdevās, bet tagad ir grūtāk.

Regulāri dodos uz tantru, taču arī tas palīdz tikai uz laiku. Mūsdienās ir grūti atvērt sirdi un mīlēt, jo tas ir absolūti nevajadzīgi, lai izdzīvotu pilsētā.

Kādas sievietes tev patīk?

Tādas, kuras nevajag censties samaitāt, jo viņas jau ir samaitātas.

Šķirtenes un atraitnes?

Mana specializācija ir precētās. Palīdzu viņām saprast, ka var dzīvot labāku dzīvi. Speciāli attiecībās gan nekad neesmu iejaucies.

To nemaz nevar izdarīt, ja tur viss ir kārtībā. Tomēr ir bijušas sievietes, kurām esmu palīdzējis. Viņas satika mani un saprata, ka jāmaina dzīve. Tam gan ir savi mīnusi, jo vairākas gribēja dzīvi mainīt kopā ar mani, un tā ir ļoti liela kļūda.

Kā par mani viena draudzene teica – es galīgi neesmu vīra materiāls.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka nupat jaunās paaudzes televīzijā GO3 startējis seriāls "Nemīlētie" ar piekto sezonu. Par jauno sezonu Djakonovs komentēja: "Šosezon skatītājus sagaida negaidītas veco tēlu atgriešanās, kā arī jauni tēli. Ņemot vērā seriāla specifiku, ir jārēķinās ar to, ka daži tēli seriālu arī atstās. Būs ne tikai jauni stāsti, bet arī iespaidīgi konflikti, apšaudes un kaujas.

Man šķiet, ka galvenais iemesls, kāpēc skatītāji šo seriālu ir iemīlējuši, ir tas, ka tēli ir līdzīgi mums – ar tādām pašām problēmām attiecībās un darbā.

No savas puses mēs mēģinām panākt to, lai skatītājam ir interesanti un viņu aizrauj gan tēli, gan sižeta pavērsieni."

Pilnu interviju lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 6. septembra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu