"Valmieras" aizsargs Balodis diskvalifikācijas dēļ komandai varēs palīdzēt tikai oktobrī

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Daniels Balodis
Daniels Balodis Foto: valmierafc.com

Latvijas futbola virslīgas vienības "Valmiera" centra aizsargam Danielam Balodim par rupjībām pēdējā aizvadītajā mačā piemērota diskvalifikācija līdz 1.oktobrim, piektdien vēsta Latvijas Futbola federācija (LFF).

Pagājušajā nedēļā "Liepāja" viesos ar rezultātu 1:0 pārspēja turnīra līdervienību "Valmieru". Spēles pirmais puslaiks aizritēja asā cīņā, abām komandām iesaistoties agresīvās divcīņās un savstarpējos konfliktos. Nepilnas 20 minūtes pirms pamatlaika beigām abas komandas palika ar desmit laukuma spēlētājiem, jo savstarpēja konflikta dēļ noraidīti tika Balodis un Noā Lūks Toribio no Liepājas komandas.

Balodis pēc Disciplinārlietu komitejas lēmuma par šo sadursmi saņēma bargāku sodu, tiekot diskvalificētam līdz septembra beigām, bet "Liepājas" futbolists diskvalifikācijas dēļ nevarēs palīdzēt savai komandai tikai vienā spēlē.

"Valmiera" nākamo maču aizvadīs svētdien, tiekoties ar "Riga", bet liepājnieki Salaspilī mēros spēkus ar "Super Nova" vienību.

Turnīra tabulas galvgalī 27 mačos 64 punktus ir sakrājusi "Valmiera", 60 punktus - "Riga" un 57 punktus - RFS, bet četrinieku ar 53 punktiem noslēdz "Liepāja". Piektā ir "Auda" ar 41 punktu, bet sestā - "Daugavpils", kurai ir 27 punkti, kamēr "Tukums 2000"/"Telms" komandai ir 26 punkti. 21 punkts ir "Metta" un 18 punkti - Jūrmalas "Spartaka" komandai, bet 17 punkti ir Salaspils "Super Nova" rēķinā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu