Sestdien Daugavas stadionā notiks Raimonda Paula daiļradei veltītais lielkoncerts

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maestro Raimonds Pauls.
Maestro Raimonds Pauls. Foto: Zane Bitere/LETA

Sestdien, 10. septembrī, Stadionā "Daugava", Rīgā norisināsies Raimonda Paula daiļradei veltītais "Latvijas mūzikas lielkoncerts", vēsta pasākuma producente, SIA "Reku" valdes locekle Liena Dāvida.

"Latvijas mūzikas lielkoncerts. Raimonda Paula mūzika" uz īpaši šim notikumam radītas skatuves vienos vairāk nekā 100 mūziķus, kuri izpildīs klausītāju iemīļotākos maestro Paula skaņdarbus gan tradicionālās, gan jaunās un līdz šim nedzirdētās aranžijās.

Vakara gaitā uz skatuves kāps "Tautumeitas", Aminata, Dināra Rudāne, Aija Andrejeva un Laima Vaikule, grupas "Carnival Youth", "Da Gamba", "Musiqq" un "Mazais princis". Koncertā uzstāsies arī solisti Intars Busulis, Žoržs Siksna, Jānis Aišpurs, Ralfs Eilands un Artūrs Skrastiņš, hiphopa žanra pārstāvji Ozols, Arstarulsmirus, ansis, "Singapūras satīns" un Mesa, kā arī virkne citu mūziķu Liepājas Simfoniskā orķestra, "Abonementa orķestra", "GG Choir", diriģenta Jāņa Ivuškāna un "DJ Monsta" pavadībā.

Lielkoncerta vizualizāciju režiju un skatuves dizainu veidojis pašmāju režisors "Papa Chi", koncertprogrammas mūzikas producents un radošais direktors ir Arstarulsmirus, skaņdarbu aranžijas veidojuši Ivuškāns un Romāns Faļkenšteins.

Ieeja pasākuma teritorijā būs atvērta no plkst. 18.

Savukārt plkst. 19.30 vakaru atklās iesildošā grupa "Sudden Lights", bet pēcāk uz skatuves kāps lielkoncerta dalībnieki. Koncerta norise plānota līdz plkst. 23.30.

Stadiona apkārtnē plānoti nozīmīgi satiksmes ierobežojumi un piebraukšana pie stadiona ar automašīnu nebūs iespējama. Pie stadiona teritorijas būs iekārtota vieta velosipēdu novietošanai un pieslēgšanai. Ar velosipēdiem iekļūšana teritorijā nebūs atļauta.

Lai nodrošinātu pēc iespējas raitāku apmeklētāju plūsmu, pie pasākuma ieejas notiks biļešu pārbaude, savukārt aproces, kas nepieciešamas, lai piekļūtu visiem sēdvietu sektoriem, tiks izsniegtas šim nolūkam īpaši paredzētās teltīs stadiona iekšējā teritorijā. Aproces nepieciešams saņemt visiem apmeklētājiem, izņemot stāvvietu biļešu īpašniekus.

Koncerta ieejas biļete nepieciešama katram apmeklētājam no astoņu gadu vecuma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu