Krievijas veikalos mainīs "Coca-Cola" un "PepsiCO" ledusskapju dizainus (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Andrii Medvediuk/Shutterstock

Uzņēmumi "Coca-Cola" un "PepsiCO" plānot mainīt savu zīmolu dzērienu ledusskapju dizainu Krievijas veikalos, vēsta medijs "Meduza".

Tiek vēstīts, ka aptuveni 400 000 "Coca-Cola" uzņēmuma ledusskapju, kas uzstādīti tirdzniecības vietās, un 200 000 "PepsiCO" ledusskapju dizains tiks mainīts.

Speciālisti atzīmē, ka ledusskapju zīmola maiņa var ietekmēt šo preču tirdzniecības apjomu. Abu uzņēmumu. Ledusskapji veikalos ir liela stratēģiskā vērtība.

"Apollo.lv" martā vēstīja, ka gāzēto dzērienu ražotājs "Coca-Cola" turpinās darbu Krievijas tirgū, paziņojis Ukrainas iekšlietu ministra padomnieks Antons Heraščenko, aicinot boikotēt kompāniju Ukrainā.

"Vēršos pie Ukrainas lielāko tirdzniecības tīklu īpašniekiem! Lūdzu jūs rīt pārtraukt visus kontaktus ar kompāniju "Coca-Cola"! Savu rūpnīcu Kijevas apgabala Brovari rajonā arī varat rīt slēgt," Heraščenko rakstīja vietnē "Telegram".

Kompānijas preses dienestā norādījuši, ka tā arī turpmāk izpildīs saistības pret partneriem Krievijā.

"Visas "Coca-Cola" operacionālās ražošanas un loģistikas jaudas Krievijā strādā. Mēs esam pilnībā atbildīgi pret partneriem, sabiedrību un tūkstošiem mūsu darbinieku Krievijā. Mūsu neapšaubāma prioritāte ir mūsu darbinieku drošība," paziņoja kompānija.

"Coca-Cola" jau 24.februārī, kad sākās Krievijas iebrukums Ukrainā, uz laiku apturēja savas ražotnes darbību Kijevas apgabalā un evakuēja darbiniekus.

Ceturtdien kompānija informēja Londonas biržu, ka pagaidām nepubliskos prognozes par rezultātiem šogad, jo ir pāragri izvērtēt ģeopolitiskās krīzes un valdību lēmumu ietekmi uz finanšu rezultātiem.

"Coca-Cola" aprēķini liecina, ka pērn Ukrainā un Krievijā tā guva 20% no saviem ienākumiem.

Iepriekš gan Ukrainas Nacionālās drošības un aizsardzības padomes Dezinformācijas apkarošanas centrs "Coca-Cola" bija iekļāvis starp vairāk nekā 70 pasaules lieluzņēmumiem, kas pārtraukuši sadarbību ar Krieviju, protestējot pret tās sākto karu pret Ukrainu. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu