VIDEO Karalis Čārlzs III dusmīgs: Es nevaru izturēt šo vella būšanu! (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP / Scanpix

Šķiet, nozīmīgās pārmaiņas Lielbritānijas karalim Čārlzam III rada stresu. Viņš jau atkal izpelnījies sociālo tīklu lietotāju reakciju, un kārtējo reizi tas ir par... pildspalvu!  

Sociālajos tīklos publiskots video, kur Čārlzs III paraksta kādu dokumentu. Vispirms viņš sajauc datumus un 13. septembra vietā uzraksta 12. septembri, bet vēl pēc mirkļa pildspalvai sākusi tecēt tinte. 

Dialogs izklausās šādi:

- Vai ir 12. septembris?

- 13., ser.

- Ak dievs, es uzrakstīju nepareizo datumu... Trīspadsmitais?!

- Jā, ser.

- Ak dievs, kā man šis riebjas!

Karaliene konsorte Kamilla norāda, ka pildspalvas tinte tek.

- Es nevaru izturēt šo vella būšanu! Tas notiek katru sasodītu reizi...

Arī iepriekš Čārlzam gadījās nedienas ar pildspalvu - savā pirmajā valdīšanas dienā, mirkli pirms proklamācijas parakstīšanas monarhs deva zīmi palīgiem, lai tie novāc traucējošas lietas no galda. Karali satrauca pildspalvu kastīte un tintnīca, ko, kā ziņots, viņam uzdāvinājuši viņa dēli princis Viljams un princis Harijs.

"Apollo.lv" jau ziņoja, ka karaliene Elizabete II no dzīves aizgāja 8. septembrī Balmoralas pilī, Skotijā. Otrdien nelaiķes šķirsts ar lidmašīnu tika pārvests no Edinburgas uz Londonu un nogādāts Bakingemas pilī.

Sestdien, 10. septembrī, Londonā Sentdžeimsas pilī Troņmantošanas padomes sēdē par Apvienotās Karalistes jauno monarhu oficiāli tika pasludināts Čārlzs III, karalienes Elizabetes II vecākais dēls.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu