"Nekad nepiesauciet nelaimi." Strūbergs nonācis slimnīcā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ iamsushitakeout

Mūziķis, bijušais grupas "Singapūras satīns" dalībnieks Kristaps Strūbergs pievērsies sportam, bet nelāgas traumas dēļ nu dienas pavada slimnīcā. Viņš "Apollo.lv" sniedz komentāru, kas tad īsti atgadījās.

Mūziķis pēdējā laikā aizvien biežāk "Instagram" rādīja, ka brīvo laiku pavada basketbola laukumā. To viņš apstiprina arī "Apollo.lv": "Cītīgi gatavojos "Olybet" basketbola amatieru līgas sezonai, kur pārstāvētu Viļānu komandu. Šo mēnešu laikā jau biju atguvis labu fizisko formu, nometis 14 kilogramus, prātiņš arī tāds tīrs bija.."

Tomēr tagad uz laiku sportošana būs jāpārtrauc. Viņš pastāsta, kas īsti notika: "Atbraucām uz Smārdi, lai nospēlētu pārbaudes spēli pirms sezonas. Nospēlēju desmit minūtes, sāku saprast, kā pret džekiem jāspēlē, uztaisīju pāris caurgājienus pēc kārtas, kurus iemetu ar sodu. Padomāju: "O, vecais Kristaps ir atpakaļ spēlē. Tūlīt rādīšu jaunajiem! Aha, parādīju... 

Pavisam vienkāršā situācijā skrēju iekšā, nenotika nekāda sadursme.. un pēkšņi jūtu un dzirdu kājā tādu kā "pop" skaņu. Likās, ka kāds man ar bumbu no visa spēka pēdā iemeta. Nokritu un sapratu, ka laikam finita la comedia. Nekādas baigās sāpes nebija, bet man parasti nekas tā īsti nesāp, tāpēc savai sāpju skalai es īsti neuzticos."

Cerēju, ka būs vienkārši pastiepts. Pēc tam apspriedos ar džekiem un profesionāļiem, kuri ieteica aiziet pie ārsta katram gadījumam.

Aizkliboju līdz taksim, aizbraucu uz traumpunktu un tur man tika konstatēts ahilejas pilnīgs pārrāvums. Izoperēja. Sašuva. Ieģipsēja.

Tagad mēnešus sešus varu atvadīties no basketbola, tāpēc jau domāju un plānoju kā atgriezīšos sportā. Nosēdēt es mierīgs nevarēšu, tāpēc atsākšu visu ar profiņu palīdzību, kaut kurā brīdī sākšu peldēt un trenēt dziļos muskuļus, kārtīgi staipīties, lai tas vairs neatkārtojas.

Viņš arī komentēja apstākļus slimnīcā: "Ārsti, māsiņas, sanitāri - visi ļoti atsaucīgi un profesionāli. Īpašs sveiciens palātas biedram Laimonim, kurš neļāva skumt un vienmēr papildināja gaisotni ar īpašiem aromātiem! Kopumā ir tā, ka es sākumā biju ļoti dusmīgs un vīlies."

"Ir tik daudz lietu un plānu, kuriem tagad jānomaina kurss.. taču es saprotu, ka tā tam bija jābūt.

Dievs mani tādejādi pasargāja no kaut kā un ar viņu es nestrīdos nekad. Tas nozīmē tikai vienu -

šīs traumas dēļ ātrāk iznāks manas solo dziesmas. 

Mans ieteikums visiem - kārtīgi staipīties pirms sporta un gultas aktivitātēm!"

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Strūbergs pirmajā intervijā pēc skandāla par vardarbību ģimenē ar tiešsaistes žurnālu "Klik" atklāja, ka plāno cīnīties par aprūpes tiesībām pār abiem dēliem, kas dzimuši laulībā ar Mairitu Rosicku, kura pērn mūziķi apsūdzēja vardarbībā.

Komentējot, vai pieprasījis aprūpes tiesības pār abiem bērniem, mūziķis stāsta: "Tas nav tik vienkārši. Jāteic, ka procesi ir iesākti. Man bija jātiek galā ar daudzām lietām, lai es varu to visu nokārtot, taču bumba ripo. Prasība tiek sniegta. Tur ir nianses darbi.

Paies laiks, bet 100%, ka bērni būs ar mani. Es vēl nezinu, kad. Bet būs gan."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu