Politiķa Māra Gulbja atzīšanās par pieļautajām kļūdām mīlestībā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Kādreizējais iekšlietu ministrs Māris Gulbis (51), viesojoties "STV Pirmā!" sarunu šovā "Kad viņas satiekas" dalījās atklātās detaļās par savu privāto dzīvi.

Galvu reibinošā karjera jaunam vīrietim spēj sagrozīt galvu un radīt "jūra līdz ceļiem" sajūtu, kā rezultātā tiek pieņemti lēmumi, kas vēlāk dzīvē jānožēlo. Tā bijis arī Gulbim. Viņa kontā ir trīs šķirtas laulības.

"Pie savas otrās laulības izjukšanas pats esmu vainīgs, to es atzīstu," saka Gulbis.

"Mana sieva Elizabete bija un joprojām ir brīnišķīga sieviete – ļoti gudra, inteliģenta, laba mamma mūsu četriem lieliskajiem bērniem. Taču man toreiz bija maz laika, ko ar viņiem pavadīt. Bija darbs, komandējumi, visādas tikšanās. Es ģimenes dzīvē maz iesaistījos, nācu mājās pārguris un iekritu gultā. Tagad gan ļoti piestrādāju pie tā, lai atgūtu kontaktu ar nu jau lielajām meitām. Izdodas tīri labi."

Savulaik daudz tika apspriestas arī bijušā iekšlietu ministra iespējamās ārlaulības dēkas. Arī par šo sarunu tematu Gulbis ir ļoti atklāts: "Tā tas notiek dzīvē, un tā tas diemžēl būs. Ne es pirmais, ne pēdējais. Vienmēr gribas kādu krāsainību, gribas, lai kāds izceltos, jo rutīnu dzīvē neviens nevēlas," pauž Gulbis, piebilstot, ka "iekšējās sajūtas jau ir ļoti grūti nobremzēt".

Pirmoreiz Gulbis par precētu vīru kļuva jau 19 gadu vecumā, bet lielāku atpazīstamība bija viņa otrajai sievai advokātei Elizabetei Brukslei, kas vīram dāvāja četrus bērnus. Māris un Elizabete izšķīrās 2002. gadā, bet pēc dažiem gadiem Gulbis apprecējās ar Tīnu Ostrovsku, par viņu krietni jaunāku. Pasaulē nāca pāra meita, bet laulība izjuka 2007. gadā.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu