"Nav vērts vienam otru mocīt." Karīna Račko atklāj šķiršanās iemeslu un pastāsta par jauno grāmatu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ racko.karina

Erotisko bestselleru autore Karīna Račko teju vienlaikus piedzīvojusi divus atšķirīgus emociju gammas dzīves notikumus - šķiršanās no vīra un meitas tēta un jaunais romāns "Es neesmu tava". Sarunā ar TVNET Grupas tiešsaistes žurnālu "Klik" viņa ir atklāta "līdz kaulam".

Sarunā viņa atklāj, ka jaunāko grāmatu "Es neesmu tava" sākusi rakstīt šā gada janvārī un pabeigusi vasarā. 

Septītais romāns pāris gadu laikā. Ir pieprasījums, ir piedāvājums, rakstniece nešaubās, ka pieprasījums būs arī pēc šīs grāmatas: "Es nekad neesmu dzinusies pēc slavas, tā gluži vienkārši nāca kā "Latvijas pārdotāko romānu autores" blakusefekts. Tomēr man ir pietiekami liela pieredze – jau sešas izdotas grāmatas ar nemainīgi stabiliem pārdošanas rādītājiem –, līdz ar to zinu, ar kādu pieprasījumu varu rēķināties."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karīna Račko (@racko.karina)

Raksturojot, kāds ir grāmatas "Es neesmu tava" iedvesmas kods, ko viņas vēlas nodot sievietēm, Račko saka: "Sievietei vienmēr prioritāri ir jāizvēlas pašai sevi. Jāpieder pašai sev, nevis jāatdodas partnerim. Attiecībās nevajadzētu sevi ne iztērēt, ne ziedot, nesaņemot pretī līdzvērtīgu enerģijas ieguldījumu."

Šajā sarunā neizpalika jautājums par šķiršanos. "Mēs bijām saderīgi tikai virspusēji, skatoties no malas. Patiesībā mēs izrādījāmies ļoti dažādi gan raksturā, gan dzīves redzējumā un vērtībās, un ar laiku tas izgaismojās arvien vairāk. Protams, mūsu laulībā bija arī skaisti gadi, un mūsu savienības skaistākā jēga pavisam noteikti ir mūsu meita.

Pēc šķiršanās ir iestājies ļoti liels vieglums un miers."

Pilnu interviju ar rakstnieci par bailēm, grāmatu reitingiem un nelaimīgu laulību lasi tiešsaistes žurnālā "Klik".

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka vēl šajā vasarā Račko pāris devās ceļojumā uz Itāliju, par kuru bija parūpējies viņas vīrs Kaspars Račko. Rakstniece stāstīja, ka allaž kāzu jubilejas kopā ar vīru centušies atzīmēt, dodoties ceļojumos, tikai pandēmijas laikā pāris trīs gadus atturējies no došanās ārpus Latvijas.

Izskanot ziņām par šķiršanos, Karīnas vīrs pauda, ka atpakaļceļa vairs nav. Spiežot pēc viņa publicētā sociālajos tīklos, viņš īsi pēc šķiršanās sācis jaunas attiecības

Karīna nesen lika arī noprast, ka viņai ir kaut kas kopējs ar režisoru Dž. Dž. Džilindžeru. Nāca klājā vēl kāds jaunums: "Ar Dž. Dž. Džilindžeru un producentu Kristianu Alhimionoku mums top projekts par mana romāna "Ekstāze" ekranizāciju."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu