Andželīna Džolija apgalvo, ka Breds Pits bijis vardarbīgs gan pret viņu, gan bērniem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters / Scanpix

Ārzemju preses rokās nonākuši tiesas dokumenti, kuros aktrise Andželīna Džolija dalās ar neglaimojošu informāciju par viņas bijušo vīru un bērnu tēvu Bredu Pitu.

"Tās dienas notikumi bija traumatiski Džolijai un bērniem," aktrises advokāti apgalvo tiesas dokumentos, kuri nonākuši izdevuma "Page Six" rīcībā. 

Iesniegumā teikts: "Līdz šai dienai viņi visi nav varējuši atgriezties savā Francijas īpašumā, jo tas saistās ar šiem traumatiskajiem notikumiem, tostarp bērniem, kuri tagad juridiski ir pieaugušie."

Bijušie mīlnieki, kuri apprecējās 2016. gadā, ir vecāki sešiem bērniem. 

Tāpat aktrise apgalvo, ka Pits bijis vardarbīgs pret viņu un vienu no pāra bērniem.

58 gadus vecais aktieris esot "žņaudzis vienu no bērniem un citam iesitis pa seju". Tāpat viņš esot "saņēmis Džolijas galvu un kratījis to". "Vienā brīdī viņš uzlēja Džolijai virsū alu; citā - alu un vīnu virsū bērniem". Džolija apgalvo, ka mēģinājusi apturēt Pitu, taču ne bez savainojumiem un roku mētāšanas. 

"Lai tiktu nost no Džolijas, Pits meties uz muguras, savainojot Džolijas muguru un elkoni." 

"Bērni drosmīgi metās aizstāvēt viens otru. Pirms strīda beigām Pits sāka žņaugt vienu no bērniem un citam iesita pa seju. Daži bērni lūdza Pitu apstāties."

Strīda dēļ Džolija dažas dienas vēlāk iesniedza šķiršanās pieteikumu, un kopš tā laika viņi cīnās par bērnu aizbildnību. Lai gan viņu šķiršanās vēl nav pabeigta, viņi abi tika juridiski pasludināti par brīviem 2019. gadā.

Tajā gadā FIB veica izmeklēšanu pret Pitu par iespējamu vardarbību pret bērniem. Varas iestādes neizvirzīja kriminālapsūdzības pret aktieri.

Pits atzina, ka kliedzis uz bērniem, bet nav bijis fiziski vardarbīgs. 

2021. gada maijā Pitam tika piešķirta kopīga aizbildnība pār viņu nepilngadīgajiem bērniem, taču Džolija iesniedza pretprasību.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Pits pauda, ka sirgst no prosopagnozijas jeb sejas akluma, taču neviens viņam neticot. 

"Ja kāds man izskaidrotu, kas ar mani notiek, es būtu ļoti pateicīgs," intervijā šī gada vasarā teica aktieris.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu