"Man uz iecirkni nesa rozes un tortes." Nikolajs Puzikovs par slepeno pielūdzēju, kura regulāri apmeklēja viņa darbavietu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/nikolajspuzikovs

Dziedošais policists Nikolajs Puzikovs, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", stāstīja par kādu kvēlu fani, kas uz darbu viņam nesusi gan ziedus, gan tortes. Un tas nebūt nav viss, kas Nikolajam bija sakāms.

Nikolajs savulaik uzmirdzēja, plūcot uzvaras laurus šovā "O!Kartes akadēmija", un joprojām turpina muzicēt. Raidījumā tika aprunāta fanu tēma.

Arī Puzikovam bija ko pastāstīt: "Man bija viena fane, kas man uz iecirkni nesa rozes un tortes. Katru reizi es pabeidzu maiņu, un man zvana dežurants un saka: "Nikolaj, atkal tev torti atnesa." 

Es gan vienmēr esmu baidījies tās tortes ēst."

Lielākais prieks par gardajām dāvanām tiekot viņa kolēģiem policijā.

Viņš dalījās vēl kādā stāstā, kas vienmēr paliks atmiņā: "Es nekad neaizmirsīšu savu pirmo solokoncertu Kuldīgā. Es tikko biju iznācis no šova un ierakstījis dziesmu "Dievs tevi mīl". Es atceros, ka tur bija tikai meitenes, un beigās meitenes gribēja nofotografēties un autogrāfus.

Un kādas septiņas gribēja autogrāfus uz krūtīm.

Es biju divdesmitgadīgs čalis un es domāju: "Ak dievs, kur es esmu nokļuvis." Nebija tā, ka man nepatika, nu patika, bet tas bija dīvaini."

Raidījuma vadītājs Roberto Meloni jokoja, ka Nikolaja vārdā un uzvārdā ir diezgan daudz rakstzīmju un bijis ko nopūlēties.

Vasaras noslēgumā sarunā ar "Apollo.lv" Puzikovs stāstīja, ka joprojām ir brīva vīrieša statusā, taču jūtas gana nobriedis, lai beidzot veidotu ģimeni.

Pārsniedzot 30 gadu slieksni, viņš ticis vaļā no jaunības maksimālisma: "Es zinu, ka cilvēkā ir gan plusi, gan mīnusi. Neviens nav ideāls. Man dzīvē ir gājis visādi. Es kategoriski kādreiz nepieņēmu, ka sieviete smēķē, bet, iespējams, tagad, kad esmu apdomājies, ja nu cilvēks ir ļoti foršs un mums ir jūtu ķīmija, es pat varētu atkāpties no šī mīnusa, ko es sievietē negribētu redzēt.

Es vēlos satikt sievieti, kura ir sirsnīga, vienmēr padomā par otru un, galvenais, kura mani mīlēs un atbalstīs un sekos līdzi lietām, kas man ir svarīgas. Tas ir ļoti svarīgi.

Galvenais, lai ir labs cilvēks, es negribu draudzēties ar sliktu cilvēku, kā, piemēram, ar noziedznieci vai narkomāni."

"Man ir 33 gadi, un es ne reizi neesmu precējies. Es nezinu, vai ar to var lepoties, bet es precēšos tikai vienu reizi savā mūžā, to es skaidri zinu."

Vairāk skaties 1188.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu