VIDEO ⟩ "Jokdaris ir tas mūsu šoferītis." Autobusa vadītājs pie stūres dzer no šņabja pudeles (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Attēls ilustratīvs.
Attēls ilustratīvs. Foto: Alexfan32/Shutterstock

Rīgā kāds sabiedriskā transportlīdzekļa autovadītājs, pildot savus darba pienākumus, 3. oktobra vakarā manīts malkojam dzērienu no pudeles ar uzrakstu "vodka", vēsta TV3 raidījums "Bez tabu".

Rīdzinieks Artūrs, kurš bija aculiecinieks šim notikumam, paspējis arī iemūžināt 58. autobusa maršruta šoferi šķietami pārkāpjot ceļu satiksmes un drošības principus. 

Aculiecinieks stāsta, ka vadītājs iztukšojis pudeli ātri un vēlāk teju nonācis avārijsituācijā, pēdējā brīdī pamanot sievieti uz gājēju pārejas. 

Artūrs izkāpis no transportlīdzekļa un izsaucis Valsts policiju, tomēr likumsargi neesot ieradušies krietnu laiku. Zvanot atkārtoti, viņam esot atbildēts, ka visas ekipāžas dotajā brīdī ir aizņemtas un likumsargi ieradīsies, līdzko būs iespējams.

Policijā skaidro, ka likumsargi kavējušies, jo pirmdienas pēcpusdienā, pīķa stundā, saņemti daudzi izsaukumi un brīvas ekipāžas tobrīd nav bijušas. Likumsargi ieradušies īsi pēc tam, kad šoferis devies nākamajā reisā.

Policisti pārbaudījuši autobusa vadītāja izelpu, tomēr alkohola klātbūtne neesot tikusi konstatēta. 

AS "Rīgas satiksme" pārstāve Baiba Bartaševiča-Feldmane apliecina, ka šoferis vakarā pēc minētā brauciena veicis alkohola testu vēl trīs reizes. Nevienā no tām alkohola klātbūtne izelpā nav atklāta. Izrādās, ka notikušais ir milzu pārpratums.

"Bišķiņ jokdaris ir tas mūsu šoferītis. Un, atbildot uz jautājumu, kāpēc tā, viņš sākotnēji nesaprata, kas par lietu, un tad viņš attapās, jā, un ļoti atvainojās, un tas viņa arguments bija tāds, ka šī pudelīte bijusi ērta, maziņa, kas ļāva viņam galapunktā uzpildīt mazliet ūdens un respektīvi maršruta laikā viņu arī ātri izdzert," misēkli skaidro Bartaševiča-Feldmane. "Mēs šo situāciju izrunājām, un es domāju, ka vadītājs saprata un aizdomājās par to savu vainu."

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu