"Katrs liekais kilograms TV ekrānos izskatās kā pieci." Rakovska piesaka karu liekajiem kilogramiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Grupas "Triānas parks" soliste Agnese Rozniece (Rakovska) pieņēmusi izaicinājumu - mazāk ēst un vairāk sportot, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

"Tas nav nekāds tiktoka izaicinājums, bet gan mans personīgais uzstādījums - vismaz reizi mēnesī sportot pie personīgā trenera," žurnālam sacīja Agnese Rakovska. Viņa uz sporta zāli pašlaik dodas reizi nedēļā. Tā kā ir diezgan liela darbaholiķe, tad pievērsties sev ikdienā mūziķei ir liels izaicinājums.

"Divus gadus gāju uz boksa treniņiem, bet tad sākās pandēmija, viss apstājās. Daudzi sāka manāmi izplūst. Ja mūziķis grib profesionāli darboties, viņam sevi jāprezentē. Rūpes par sevi ir obligātas.

Mēs taču visi zinām, [ka] katrs liekais kilograms TV kamerās izskatās kā pieci. Pēdējais glābšanas riņķis, pie kā tādā brīdī ķerties, ir platāks apģērbs. Es izvēlos sportot. Esmu pievērsusies kardiotreniņiem un svaru cilāšanai."

Tāpat Rakovska norāda, ka jau labu laiku nav tikai "Triānas parka" soliste, bet arī mūzikas aģentūras "Zvaigznājs" vadītāja, turklāt viņa studē Latvijas Lauksaimniecības universitātē.

Šī gada 31. maijā tika atklāts projekts "Zvaigznāja kubs", kas ir muzikāli izglītojoša programma bērniem un jauniešiem, kas šajā vasarā bez maksas norisinājās visā Latvijā. Idejas autore un realizētāja ir mūziķe Agnese Rozniece (Rakovska).

Pasākuma "Zvaigznāja kubs" mērķis ir bērnu un jauniešu auditorijai dot ieskatu mūzikas pamatos, piedāvājot diskusijas, meistarklases un brīvo mikrofonu pašizpausmei, lai mūzikā ieinteresētu arī tos, kuriem nav specifiskas izglītības.

Vairāk lasi jaunākajā žurnāla "Privātā Dzīve" numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu