Kaimiņi domā, ka tā bija izrēķināšanās. Jaunjelgavā nodedzināta koka mājiņa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Attēls ilustratīvs.
Attēls ilustratīvs. Foto: Mattias Bokinge/Shutterstock

Uztraukuma pilnu nakti piedzīvojuši Jēkabpils ielas iedzīvotāji Jaunjelgavā. Aizdegoties kaimiņa koka mājiņai, viņi centās no liesmām paglābt sevi, savus mīluļus un mantas, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā". 

Tikmēr pats īpašnieks sēdēja uz akas malas un vēroja notikušo. 

Liesmas nav atstājušas veselu nevienu mitekļa sienu vai stūri. Mājas īpašnieks tagad mitinās sociālajā namā. Pēc iedzīvotāju teiktā, šī nav pirmā reize, kad pensionāra miteklī izceļas ugunsnelaime, kas apdraud arī kaimiņus.

Ugunsgrēka cēloņi kaimiņiem nav zināmi, taču iedzīvotāji uzskata, ka tā bijusi atmaksa par namiņa īpašnieka izrunāšanos.

"Visi viņam bija dzērāji, visi viņam bija zagļi. Izpalīdzīgs viņš arī bija, bet viņam vajadzēja apskatīt visus dārzus, visus pagalmus. Viņš gribēja visu kontrolēt. Vārdu sakot – komunists," stāsta Jēkabpils ielas iedzīvotāja.

Jēkabpils ielas iedzīvotāji stāsta, ka pats mājas īpašnieks nemaz neesot izsaucis ugunsdzēsējus. Kamēr māja dega, viņš sēdējis uz kaimiņu akas ar vietējiem kaķiem.

VUGD darbinieki notikuma vietā ieradās četru minūšu laikā, taču dzēšanas darbi ilga gandrīz 10 stundas. Lai apdzēstu liesmas, bija nepieciešams pilnībā slēgt autoceļu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu