VIDEO Girgensonam un Balceram zaudējumi NHL mačos

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Zemgus Girgensons (centrā)
Zemgus Girgensons (centrā) Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačos zaudējumus piedzīvoja latviešu Zemgus Girgensona un Rūdolfa Balcera pārstāvētās komandas.

"Sabres" savā laukumā ar rezultātu 2:3 (0:1, 1:0, 1:2) piekāpās Monreālas "Canadiens".

Girgensons uz ledus bija 13 minūtes un 11 sekundes, no kurām 53 sekundes spēlēja mazākumā. Viņš trīs reizes meta pa vārtiem, izpildīja vienu spēka paņēmienu, uzvarēja divos no septiņiem iemetieniem un noslēdza maču ar neitrālu lietderības koeficientu.

Laukuma saimniekus no neveiksmes neglāba Džefa Skinera un Dilana Kozensa vārti. "Canadiens" rindās ar precīziem metieniem izcēlās Brendans Galahers, Keidens Golijs un Džošs Andersons, kurš 57.minūtē guva uzvaru nesošos vārtus.

"Sabres" vārtus sargāja Eriks Komrijs, kurš atvairīja 31 metienu, kamēr otrā laukuma galā Sems Montembo tika galā ar 43 pa viņa sargātajiem vārtiem raidītajām ripām.

Video: "Canadiens" - "Sabres" mača spilgtākie momenti

Tikmēr citā mačā "Panthers" viesos ar rezultātu 3:4 (2:2, 0:2,1:0) atzina Filadelfijas "Flyers" pārākumu.

Balcers laukumā bija astoņas minūtes un 54 sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem, pielietoja trīs spēka paņēmienus un tika pie negatīva lietderības koeficienta -1.

Pirmajā periodā "Panthers" labā vārtus guva Gustavs Forslings un Džošs Mahura, bet laukuma saimnieki neatpalika un Floridas vienības vārtsargu pārspēt izdevās Tonijam Deandželo un Skotam Lotonam.

Tikmēr otrajā periodā "Flyers" izdevās gūt divus bezatbildes vārtus, precīziem esot Zekam Makjūenam un Džoelam Farabī, un iekrāt divu vārtu pārsvaru. Noslēdzošās trešdaļas pirmajā minūtē vienus vārtus atguva Brendons Montūrs, taču ar to bija par maz, lai "Panthers" pacīnītos par uzvaru.

"Panthers" vārtos Sergejs Bobrovskis atvairīja 18 metienus, kamēr Filadelfijas komandas vārtus sargāja Kārters Hārts, kurš tika galā ar 48 metieniem.

Austrumu konferencē "Panthers" ar izcīnītiem deviņiem punktiem astoņos mačos atrodas piektajā vietā, kamēr "Sabres" astoņiem punktiem septiņās spēlēs ieņem septīto vietu.

Video: "Panthers" - "Flyers" mača spilgtākie momenti

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu