Piecas Zodiaka zīmes, ar kurām ir visgrūtāk saprasties (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ESB Professional/Shutterstock

Zvaigznes mūs apveltī ar īpašu temperamentu. Plaši tiek uzskatīts, ka visneizturamākie ir uguns zīmju pārstāvji. Taču viņi nav vienīgie, kas neprot savaldīt emocijas un reizēm ļoti apgrūtina tuvinieku dzīvi.

AUNS

Auns ir vienlaikus sliktāko un labāko radinieku un otro pusīšu saraksta augšgalā. No vienas puses, šie ugunīgās stihijas pārstāvji ir simpātiski un laipni. Pirmajā vietā viņi liek ģimeni un vienmēr ir gatavi iestāties par sev dārgiem cilvēkiem. No otras puses, uguns palielina viņu impulsivitāti. Auns bieži vien vispirms dara, un tikai tad domā par sekām. Viņam ir svarīgi noķert īsto brīdi, nevis skatīties uz kopējo perspektīvu, kas nereti kļūst par cēloni strīdiem, konfliktiem un nesaprašanām starp viņu un apkārtējiem. Vēl viena iezīme, kas Auna radiniekiem nav pārāk patīkama, ir viņa vēlme komandēt. Līderība īpaši saasinās, ja šīs Zodiaka zīmes pārstāvji piedzīvo stresu vai kādas problēmas.

SKORPIONS

Protams, tuvinieku nervu tricinātāju topā ir arī Skorpiona Zodiaka zīmē dzimušie. Viņiem ir daudz labu īpašību, piemēram, centība, ziedošanās un lojalitāte pret partneri, harisma un šarms. Tomēr šo ūdens elementa pārstāvju ģimenes locekļi zina visu nepareizo pusi un ne vienmēr ir ar to apmierināti. Dažkārt Skorpioni ir pārāk noslēpumaini un apzināti piespiež viņus izrādīt sev pastiprinātu uzmanību. Kad viņiem ir slikts garastāvoklis, viņi ir pat diezgan bīstami citiem. Tomēr Skorpioni niknumu izrāda nevis atklāti, bet gan ar manipulācijām. Šādi cilvēki ir viegli aizvainojami, kas var izraisīt ilgstošu konfliktu.

LAUVA

Lai arī Lauvas var būt patīkami draugi un kompānijas dvēsele, viņi bieži strīdas un "kož". Zodiaka zīmes cilvēki, kurus pārvalda Saule, mēdz uzskatīt sevi par Visuma centru un nepiekāpsies, ja viņu uzskati tiks apstrīdēti. Kad ego tiek ievainots, viņi var būt diezgan rupji. Lai gan visbiežāk tieši emocionalitāte ir tā, kas Lauvas dzen uz strīdiem. Šī ir aizsardzības reakcija, kas nepieciešama, lai maskētu sāpes un nedrošības sajūtu. Vēl viena ne visai patīkama viņu īpašība ir tieksme spēlēt publikas priekšā. Lauvas dažreiz uzvedas pārāk izaicinoši, cenšoties piesaistīt uzmanību vai lūgt komplimentus. Viņi var būt apzināti dāsni un mīļi, taču ziniet, ka nākotnē viņi prasīs jums izturēties pret sevi tāpat.

JAUNAVA

Jaunavas zīmē dzimušie pēc būtības ir perfekcionisti.  Bieži vien šīs Zodiaka zīmes pārstāvju praktiskums un vēlme pierādīt savu lietu liedz viņiem mierīgi sadzīvot ar radiniekiem un partneriem. Jaunava vienmēr atradīs par ko sūdzēties. Un tomēr šie zemes cilvēki bieži salauž ģimenes locekļus, jo viņi nezina, kā tieši runāt par jūtām. Sākumā viņi iztur, cerot, ka viņu domas tiks izlasītas, uzkrāj dusmas un aiztur, un tad eksplodē. Turklāt lielākā daļa Jaunavu zina, kā strīdēties un gūt panākumus verbālās sadursmēs.

MEŽĀZIS

Mežāzis ir Zodiaka tumšais zirdziņš, kad runa ir par emocijām. No pirmā acu uzmetiena šie zemes elementa pārstāvji ir aukstasinīgi, mierīgi un savākti, taču tiem ir īpaši principi. Piemēram, kad Mežāža stingrais grafiks mainās vai pat sabrūk citu cilvēku dēļ, viņš kļūst dusmīgs. Problēma ir tā, ka citiem ir neticami grūti (ja ne neiespējami) ievērot perfekti izskaitļotu rīcības plānu šīs Zodiaka zīmes nēsātājiem. Tā rezultātā bieži rodas kļūdas un neatbilstības. Tā kā Mežāža valdošā planēta Saturns ir apņēmības un spara pilna, šie cilvēki ir pazīstami kā skarbi un nicinoši.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu