Brīvā Liene Ušakova ir bagātu un inteliģentu vīriešu meklējumos (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/ Lena Usakova

Dziedātāja un bijusī radio "Capital FM" dīdžejmeitene Liene Ušakova, kas savulaik startējusi pašmāju realitātes šovā "OKartes skatuve" un zināma arī kā visai pikanta personība, atklāj, ka ir brīvas sievietes statusā. Par to, kādu vīrieti vēlas sev blakus, viņa pastāstīja izdevumam "Privātā Dzīve".

Viņai gan neesot ļoti konkrēta vīriešu tipa, kas spēj pievērst viņas uzmanību. Viņa dalās pieredzē: "Man ir patikuši dažādi – gan tievi, gan apaļīgāki, gari, īsi. Sievietes neizvēlas vīriešus pēc izskata. Viss vienkārši notiek, un tu neko tur nevari padarīt. Pēc tam tikai brīnies – ārprāts, kā es varēju ar viņu būt kopā?"

"Ar mani tagad var iepazīties! Vēlams – bagāti un inteliģenti vīrieši. Ne tādi – vecos džemperos un nemazgātiem matiem," nosmej Liene.

"Esmu liela materiāliste, to es neslēpju un no tā nekaunos.

Tajā pašā laikā neesmu no tām, kura sēdēs vīrietim uz kakla. Jā, vīrieši vienmēr ir bijuši ļoti dāsni pret mani. Taču esmu vecā kaluma cilvēks. Man patīk strādāt un nopelnīt pašai. Sievietei ir jāmāk pelnīt, jo šodien tev šis vīrietis ir, bet rīt viņa var nebūt. Neesmu no tām, kas gatava palikt ar pliku pakaļu brīdī, kad vīrietis izdomā aiziet pie jaunas mīļākās. Darba ziņā esmu droša par sevi un savām spējām. Man vienmēr ir nauda, un man patīk arī to tērēt."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka savulaik Ušakova uzrunāja daudzas sievietes, atklāti stāstot, kā viņu apkrāpis precēts vīrietis. 

Vēlāk par globālu hitu kļuva "Netflix" dokumentālā filma "The Tindler Swindler", kura vēsta par kādu vīrieti, kurš, izmantojot populāro iepazīšanās platformu "Tinder", ļaunprātīgi no sievietēm izvilinājis miljoniem dolāru lielas naudas summas.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 8. novembra numurā.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu