VIDEO Siguldā skolotāja mājas pagalmā piedzīvojusi nepatīkamu situāciju (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: facebook.com

Kāda Siguldas iedzīvotāja un viņas kaimiņi piedzīvojuši nepatīkamu pārsteigumu  – vandaļi sabojājuši automašīnas, ziņo raidījums "Degpunktā".

9 .novembra rītā siguldiete pamanījusi vandalismu. Automašīnas ar krāsas baloniņiem bija apzīmētas, kā arī izsisti spēkratu stikli.

Viņa pauž savu sašutumu sabiedrībai un brīdina arī citus Siguldas iedzīvotājus uzmanīties.

Iedzīvotāja Inonanta vairākas stundas berzusi uzrakstus, izmantojot neskaitāmus līdzekļus, lai automašīnu notīrītu no sarakstītajām rupjībām: "Diemžēl, dodoties uz darbu, mani pārsteidza nepatīkama situācija. Redzēju, ka mašīnai ir izsists aizmugurējais stikls un aprakstīta ar melnas krāsas flakoniņu ar rupjiem vārdiem. Nezinām, kas to izdarīja. Arī kaimiņu mašīna aprakstīta."

Vairāki skolēni palika bez skolotājas, jo Inonanta uz darbu nevarēja nokļūt. Siguldiete negrib pieļaut domu, ka šis vandalisms ir vērsts pret viņu personīgi, taču šī ir jau otrā reize, kad tieši viņas auto ir noskatīts: "Līdzīgs atgadījums notika pirms mēneša. Mana mašīna tika nozagta, bet ar "Facebook" palīdzību to atradām. Tā bija atstāta ar sadurtām riepām kādā pagalmā."

Plašāk "Degpunktā" sižetā:

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu