Ronaldu beidzot komentējis pavasarī pārdzīvoto ģimenes traģēdiju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: Reuters/ScanPix

Portugāles futbola superzvaigzne sarunā ar Pīrsu Morganu beidzot pavēris priekškaru sērām pēc viņa jaundzimušā dēliņa nāves.

Ronaldu sarunā ar Morganu pārcilāja daudzus būtiskus tematus, to skaitā viņa attiecības ar pašreizējo klubu Mančestras "United". Slavenais futbolists arī spēja saņemt spēkus, lai apspriestu pavasarī piedzīvoto jaundzimušā dēliņa Angela nāvi.

"Visticamāk, tas bija smagākais brīdis manā dzīvē kopš mana tēva nāves. Kad gaidi bērnu, tu domā, ka viss būs normāli, bet ir smagi, kad saskaries ar problēmu. Mēs ar Džio (Džordžinu) pārcietām smagus brīžus. Bija ļoti, ļoti grūti saprast, kas notiek apkārt. Futbols neapstājas, mēs piedalījāmies daudzās sacensībās. Visticamāk, tas bija smagākais laiks manā dzīvē," atcerējās Ronaldu.

Futbolists atklāja, ka urnu ar Angela pelniem turot blakus sava tēva urnai, kurš aizsaulē devās 2005. gadā.

Sarunas laikā ar Morganu pats Ronaldu, protams, kļuva emocionāls, runājot par to, kā viņš ar savu dēlu Krištianu jaunāko kopā raudājuši: "Un tad bērni prasīja: "Kur ir otrs mazulis? Kur ir otrs mazulis?""

Ronaldu atzina, ka tikai nedēļu pēc Angela nāves viņš saņēmis spēkus notikušo traģēdiju izskaidrot pārējiem bērniem.

Futbolists arī atcerējās, ka trīs mēnešus pēc dzimšanas viņa meita ar veselības problēmām nonāca slimnīcā, bet viņa klubs šādam "attaisnojumam" neesot ticējis.

Šajā sezonā Ronaldu Anglijas premjerlīgā laukumā ir izgājis 10 mačos, izceļoties tikai ar vienu vārtu guvumu. Leģendārais futbolists gaidāmajā Pasaules kausa izcīņā pārstāvēs Portugāles valstsvienību, aizvadot savu, visticamāk, pēdējo finālturnīru.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu