VIDEO Šoferis izraisa trīs automašīnu sadursmi un pats iet bojā. Atklājas, ka viņam pie stūres kļuvis slikti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pirmdienas, 21. novembra, rītā, kāds autovadītājs veselības problēmu dēļ izraisīja trīs automašīnu sadursmi. Diemžēl negadījums beidzās traģiski. Šoferis pats gāja bojā, un cieta vēl trīs cilvēki, tostarp bērns, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā". 

Cietusī stāsta: "Braucām ar ātrumu 60 kilometru stundā agri no rīta. Bija tumšs, sniegs, ceļš netīrīts. Pretī negaidīti purns purnā brauca mašīna. Pēdējā brīdī pagriezām sāņus. Mašīna mums ietriecās sānos, ritenis ir pilnībā bojāts, kreisais sāns – vadītāja sēdeklis – ir bojāts. Mūs ienesa pretējā joslā. Pēdējā brīdī mēs izvairījāmies no sadursmes ar pretī braucošo auto, teiksim tā, izglābām trīs cilvēku dzīvības, citādi būtu slikti. Un lēnām nobraucām tur tālāk, kā nu spējām."

Sākotnēji autovadītāji pieļāva iespēju, ka "Suzuki" šoferis veica neapdomīgu apdzīšanas manevru, bet pēcāk noskaidrojās, ka vadītājam pie stūres kļuva slikti, un viņam ārsti konstatēja nāvi.

Mediķi no negadījuma vietas hospitalizēja trīs cilvēkus, tostarp bērnu, kuri guvuši vidēji smagas traumas, viens no iesaistītajiem no došanās uz slimnīcu atteicās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu