VIDEO ⟩ "Pirmā un pēdējā reize, kad ļaujos kaut kam tādam." Sandas Dejus nelāgā pieredze, piedaloties pikantā fotosesijā (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Sarunu raidījumā "Zilonis studijā" Sanda Dejus pastāstīja par savu pieredzi, piedaloties pikantā fotosesijā vīriešu žurnālam. Viņa to par patīkamu gan nesauc.

Pagājušā gada nogalē Sanda Dejus rotāja žurnāla "9Vīri" vāku. Viņa pastāstīja sīkāk par šo pieredzi. "Man pikantērija nebija pašmērķis. Es kaut kā pilnīgi citādāk to visu biju iedomājusies. Es biju iedomājusies, ka mēs pēc tam ar fotogrāfu aprunāsimies, ko es no tā sagaidu, kā tas varētu izskatīties.

Es it kā piekritu, ka bildes ir smukas, un pēc tam tās, kas nonāca žurnālā, mani mazlietiņ pārsteidza.

Es pati toreiz nokreņķējos, sapratu, ka tā ir pašas vieglā pieeja tam – uzticos profesionāliem, droši vien izvēlēsies labāko. Tomēr tas īsti nesakrita ar manām simpātijām.

Sapratu, ka tā ir pirmā un pēdējā reize, kad es ļaujos kaut kam tādam," strikti saka Sanda.

Viņa spriež, ka ir milzīga atšķirība, kas fotosesiju pasūta – tā notiek pēc paša iniciatīvas vai klients ir žurnāls, un šajā gadījumā "fotogrāfs vairāk skatās uz to, kā tas žurnālā izskatīsies, kas būs pēc iespējas pārdodamāks, nevis tā, lai es justos labi".

"Fotosesijas laikā es jutos normāli. Es biju novilkusi savas robežas, cik tālu es gribu izģērbties. Es negribu rādīt ne krūtis, ne ko citu intīmāku, kā tikai to, ko var paslēpt aiz apģērba.

Intervijā es varu būt atklāta, ja mēs runājām par kādām profesionālām lietām, bet, ja ir runa par manu ķermeni, es gribu, lai privilēģija redzēt mani kailu saglabājas tikai manam mīļotajam cilvēkam, tā nav par trīs eiro nopērkama un apskatāma žurnālā, tāpēc man bija tādas robežas," saka Sanda.

Jautāta, vai šo soli nožēlo, Dejus teic: "Muļķīgi būtu nožēlot. Es labāk zinu, ko tas nozīmē, un ar šo apziņu un pieredzi dzīvoju tālāk un izvērtēju līdzīgus piedāvājumus turpmāk.

Ja man prasītu, vai es to darītu otrreiz, varbūt, ja to varētu darīt, kopīgi apspriežot, ka foto ir māksliniecisks un kopīgi izauklēts, tad tas varētu būt interesanti."

Vairāk skaties video:

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu