Šefpavārs Elmārs Tannis iesnaužas piedāvātās izklaides laikā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šovā "Vakariņš ar savējiem" Elmārs Tannis, Katrīna Sauliete un Artūrs Dīcis devās uz Jaunolaini, lai viesotos pie Solvitas un viņas draudzenēm. Ierasta šova sastāvdaļa ir izklaide, kas šajā reizē bija koncerts baznīcā. Šefpavārs Tannis koncerta laikā iemiga. Kas par šo Elmāra gājienu būs sakāms namamātei un pārējiem viesiem?

"Man ļoti patika tas koncerts. Es aizvēru acis, lai ieklausītos tai mūzikā, un diemžēl tā mūzika bija tik laba, ka man tās actiņas palika ciet, drusciņ iemigu. Bet bija skaisti," par snaudu saka Tannis.

Pārdomās par viesa iemigšanu dalījās arī pati namamāte: "Tad, kad es redzēju, ka Tannis bija saguris, tad es domāju, vai tas nebija par nopietnu. Varbūt vajadzēja vokālu. Domāju, vai neesmu nošāvusi greizi, ka vajadzēja izklaidēt viesus." 

Pēc koncerta Tannis savu miegainumu komentēja māksliniecei: "Es iemigu ne jau tāpēc, ka bija garlaicīgi, bija vienkārši... labi!" 

Taču brīdī, kad skaņdarbs izskanēja, skanēja aplausi un Tannis tiem pievienojās. 

Par koncertu pārdomās dalījās arī Sauliete: "Es esmu muzikāls cilvēks. Mani iedvesmo mūzika. Esmu šokā, kā var radīt mūziku no kaut kā tāda - man nesaprotama. Tas bija ļoti skaisti, dvēselei skaisti."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka šajā nedēļā Tannis pārsteidza skatītājus arī ar to, ka pirmo reizi TV kameru priekšā atrādīja savu sirdsdāmu Ilonu. Sieviete negaidot pievienojās vakariņotāju pulkam.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu