Bertāns negūst punktus, "Mavericks" uzvar "Knicks"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns.
Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns. Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns sestdien, 3. decembrī, neguva punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā tomēr, viņa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" Ņujorkā spēli uzvarēja.

"Mavericks" izbraukumā ar rezultātu 121:100 (20:32, 32:27, 41:15, 28:26) pārspēja Ņujorkas "Knicks".

Vispirms Bertāns devās laukumā otrās ceturtdaļas ievadā, īsā laikā tiekot pie divām piezīmēm un divas reizes metot garām grozam, bet pēc tam viņš atgriezās laukumā noslēdzošās ceturtdaļas izskaņā, kad Dalasas komanda jau bija iekrājusi 30 punktu pārsvaru.

Latvijas basketbolists kopā laukumā pavadīja septiņas minūtes un 47 sekundes, kuru laikā trīs reizes meta garām grozam no trīspunktu līnijas, nopelnīja divas piezīmes un sakrāja +/- rādītāju -11.

Dalasas vienībā Luka Dončičs izcēlās ar 30 punktiem, astoņām atlēkušajām bumbām un septiņām rezultatīvām piespēlēm, kamēr Tims Hārdvejs pievienoja 28 punktus un septiņas atlēkušās bumbas.

Mājiniekus no neveiksmes neglāba Džūliuss Rendls un Imanuels Kviklijs, kuri guva attiecīgi 24 un 23 punktus.

"Mavericks" ar 11 uzvarām un tikpat neveiksmēm Rietumu konferencē ierindojas devītajā pozīcijā, bet "Knicks" ar izcīnītiem desmit panākumiem 23 mačos Austrumu konferencē ieņem 11. vietu.

Nākamo maču Dalasas vienība aizvadīs pirmdien, kad savā laukumā uzņems Fīniksas "Suns".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu