Avots: Putina misēkļu virkne Maskavā uzjundī bažas par viņa veselības stāvokli (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Krievijas prezidents un kara noziedznieks Vladimirs Putins šonedēļ nokritis pa kāpnēm un "sasmērējies", pieaugot spekulācijām par viņa veselības stāvokļa pasliktināšanos, apgalvo kāds "Telegram" kanāls, kas saistīts ar Putina drošības komandu.

Kopš februāra beigās Krievijas uzsāktā iebrukuma Ukrainā spekulācijas par Kremļa saimnieka veselību liecina, ka viņš cīnās ar vairākām slimībām, tostarp vēzi un Parkinsona slimību, raksta "Newsweek".

Pēdējā spekulācija izskanējusi par kādu negadījumu Maskavā.

70 gadus vecais Putins trešdienas vakarā piedzīvoja neveiksmīgu kritienu savā oficiālajā rezidencē Maskavā, vēsta "Telegram" kanāls "General SVR", kuru it kā vada kāds bijušais Krievijas spiegs.

Putins esot nokritis pa pieciem pakāpieniem un piezemējies uz astes kaula, norāda avots.

Kanāls apgalvo, ka Putina apsargi nekavējoties steigušies viņam palīgā, tomēr kritiena trieciena rezultātā Kremļa saimniekam izraisīta "neviltota defekācija", kas skaidrojams ar to, ka "vēzis ir skāris viņa kuņģi un zarnas".

"Trīs miesassargi palīdzēja prezidentam nokļūt uz tuvākās kušetes un izsauca mediķus, kuri dežurē rezidencē. Nekas kritisks [netika diagnosticēts], prezidenta stāvoklis tuvāk nakts stundām bija stabils, viņš var pārvietoties pats, vienīgais, kas viņu traucē, ir sāpes astes kaula apvidū, kad apsēžas," apgalvo kanāls.

"Telegram" kanāls "General SVR" ir vairākkārt izvērsis apgalvojumus, ka Putins ir slims.

Iepriekšējie "General SVR" "Telegram" ieraksti ir plaši atspoguļoti Eiropā un ASV, un tādi mediji kā "New York Post", britu laikraksts "The Mirror" un dažādas citas plašsaziņas līdzekļu organizācijas citē kanāla apgalvojumus.

"General SVR" vada kāds bijušais Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta darbinieks, kuram ir iekšēji kontakti ar Putina personālu, liecina "Newsweek" veiktā faktu pārbaude.

Internetā jau iepriekš ir izskanējušas baumas, ka Krievijas diktators cīnās ar aizkuņģa dziedzera vēzi un ir ticis operēts.

Citi avoti vēsta, ka Putins slimo gan ar Parkinsona slimību, gan arī ar prostatas vēzi, teikts britu laikrakstā "The Mirror". Saskaņā ar laikraksta informāciju "General SVR" arī apgalvo, ka Putins cieš no garīgās slimības - šizoafektīviem traucējumiem, kas var ietekmēt cilvēka domas, garastāvokli un uzvedību.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu