Ceturtdienas horoskops: 8. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixel-Shot/Shutterstock

Horoskopi ceturtdienai, 8. decembrim.

AUNS

Tevī mīt sacensības gars un vienmēr visur jābūt pirmajam. Ar augstām prasībām pret sevi un kolēģiem vai darījumu partneriem sasniegsi labus rezultātus.

VĒRSIS

Svarīgi lūkoties uz izdevīgumu, lai ko tu darītu, jo šis ir labs laiks peļņas palielināšanai. Vakarā atpūties, pievērsies mīļotam hobijam vai izbaudi kādu kultūras pasākumu.

DVĪŅI

Informācijas, ziņu, runu un versiju gāzmā var apjukt. Visu pārbaudi, it īpaši to, ko "žagata uz astes atnesa". Vakarā tīkama atmosfēra ģimenes lokā.

VĒZIS

Augstas darba spējas. Vēlreiz apliecināsi, ka esi profesionālis savā jomā. Taču ar atzinīgiem vārdiem vien ir par maz. Nekautrējies apspriest samaksas jautājumus.

LAUVA

Tu esi līderis, bet jāprot arī sadarboties. Ar kolēģiem vai darījumu partneriem būsi uz viena viļņa un darbi ies no rokas. Līdztekus lietišķajai jomai iespējamas pārdomas par attiecību tēmu.

JAUNAVA

Ja profesionālajā jomā nāk vilinošs piedāvājums – akurāti izvērtē. Ne vienmēr viss ir tik lieliski, kā tiek solīts. Vakarā privātajā dzīvē iespējami interesanti piedzīvojumi.

SVARI

Lieliski sapratīsies ar cilvēkiem un daudz ko atrisināsi, pateicoties tolerancei un spējām respektēt dažādus viedokļus. Tavi padomi noderēs gan kolēģiem darbā, gan draugiem privātajā dzīvē.

SKORPIONS

Darbā vai biznesā var rasties strīdus situācijas, bet piekāpties un nolaist latiņu zemāk nav vērts. Tev ir augsts profesionālais līmenis un tu zini savu cenu.

STRĒLNIEKS

Šodien svarīgas spējas lielajā informācijas plūsmā „lasīt starp rindiņām”. Vajadzētu mazliet papildināt iemaņas un zināšanas profesionālajā jomā. Paskati kursu piedāvājumus.

MEŽĀZIS

Kaut arī liekas, ka pats visu zini par visiem labāk, ir vērts ieklausīties citu cilvēku viedokļos. Skats no malas un neatkarīgs vērtējums izrādīsies ļoti noderīgs.

ŪDENSVĪRS

Strādā kārtīgi un ar atdevi, jo ir iespējas palielināt ienākumus. Ja esošā situācija tev nav pa prātam, raugies pēc labāk atalgota amata. Esi apdomīgs, rīkojoties ar naudu.

ZIVIS

Jāuzklausa viens, otrs, trešais... tāda sajūta, ka esi teju vai psihologs, pie kura vēršas gan kolēģi, gan draugi. Visu ar mēru, citādi paša darbi paliks pusratā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu