VIDEO Porziņģis atkal velk komandas uzbrukuma vezumu, bet piedzīvo zaudējumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Vašingtonas "Wizards" aizvadītajā naktī piedzīvoja zaudējumu.

"Wizards" viesos ar rezultātu 111:115 piekāpās Čikāgas "Bulls" basketbolistiem.

Porziņģis šajā spēlē laukumā pavadīja 34 minūtes un 36 sekundes, ar 28 punktiem (8/11 2p., 0/6 3p., 12/16 1p.) kļūstot par visa mača rezultatīvāko spēlētāju. Tāpat viņa kontā arī deviņas bumbas zem groziem, četras rezultatīvas piespēles, divas pārķertas bumbas, divi bloķēti metieni un piecas kļūdas.

Šo spēli Porziņģis noslēdza ar lietderību -14.

"Wizards" šajā mačā savainojuma dēļ palīdzēt nevarēja Bredlijs Bīls. Kā jau minēts, Porziņģis bija rezultatīvākais Vašingtonas rindās, bet 21 punktu latvieša iespētajam pievienoja Kails Kuzma, savukārt tuvu "double-double" bija Monte Moriss - 17 punkti un astoņas rezultatīvas piespēles.

"Bulls" rindās rezultatīvākie bija trīs kluba galvenie uzbrukuma ieroči - Demars Derouzens, Zeks Lavīns un Nikola Vucevičs. Derouzens iekrāja 27 punktus, bet Lavīna un Vucviča kontā pa 25 punktiem.

"Wizards" šis bija 4. zaudējums pēc kārtas un šobrīd vašingtonieši ar 11 uzvarām 25 spēlēs ir noslīdējuši jau uz 11. vietu Austrumu konferencē, kas nozīmē, ka secen ietu pat dalība "play-in" turnīrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu