VIDEO ⟩ "Tas ir viņas viedoklis." "Doždj" galvenais redaktors komentē ģenerāldirektores emocionālo video (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video.

"TV Rain"/"Doždj" galvenais redaktors Tihons Dzjadko Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumā "Kas notiek Latvijā?" skaidroja, kā vērtē TV kanāla ģenerāldirektores Natālijas Sindejevas publicēto video, kurā lūdza  atlaisto raidījumu vadītāju Alekseju Korosteļevu un citus darbiniekus atgriezties darbā.

"Kā ir Korosteļeva atlaišanu? Ja Sindejevas kundze, patiesā kanāla īpašniece un labuma guvēja, ir publiski aicinājusi viņu nākt atpakaļ. (..) Tas ir diezgan būtisks jautājums par jūsu principiem," jautāja raidījuma vadītājs.

"TV Rain" galvenais redaktors Tihons Dzjadko atbildēja: "Sindejevas kundze tik tiešām ir kanāla īpašniece, bet tas, ko viņa publicēja vakar, ir viņas viedoklis viņas sociālajos tīklos.

Es esmu kanāla galvenais redaktors, es atbildu par kanāla redakcionālo politiku, tajā skaitā arī katra politiku, par personāla politiku, jo īpašnieks nevar iejaukties redakcijas lēmumos un darbībā. Tas ir viņas viedoklis. TV kanāls neaicina Korosteļevu atgriezties darbā."

Kā vēstīts, televīzijas kanāla "Dožd TV" ģenerāldirektore Natālija Sindejeva trešdien publicējusi video, kurā viņa lūdz atlaisto raidījumu vadītāju Alekseju Korosteļevu, kā arī žurnālistus Margaritu Ļutovu un Vladimiru Romensku atgriezties darbā, ziņo medijs "Novaya Gazeta".

"Mēs atlaidām Ļešu [Korosteļevu] par kļūdu. Tas bija sliktākais, ko mēs šajā situācijā varējām darīt," sacīja Sindejeva.

Viņa atvainojās žurnālistiem un skatītājiem un atlaišanu nodēvēja par zemisku rīcību no telekanāla puses.

"Tieši tāpēc TV kanāls ir bijis dzīvs visu šo laiku - tas nekad nav bijis "netīrs". Tāpēc Ļoša, Rits, Romenskis, puiši - atgriezieties "Doždj". Tā bija kļūda, bez ļauniem nodomiem. Iespējams, ukraiņi mums to nepiedos, bet tā bija kļūda. Cilvēki kļūdās," sacīja Sindejeva.

Raidījuma "Šeit un tagad" bijušais vadītājs Korosteļevs raidījuma laikā vairākkārt norādījis uz Krievijas karavīru smagajiem apstākļiem frontē, nepietiekamo nodrošinājumu ar ekipējumu un pārtiku.

Vēlāk kanāla galvenais redaktors Tihons Dzjadko paziņoja, ka "Doždj" nav iepriekš bijis un nebūs iesaistīts palīdzības sniegšanā Krievijas armijai.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu