Māris Olte beidzot atklāj patiesību par baltā pulverīša skandālu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Pirms gada skaļa skandāla epicentrā nokļuva biologs Māris Olte. Publiskajā telpā parādījās video, kur TV šova ietvaros Islandē Olte un citi sabiedrībā zināmi cilvēki šņauca baltu pulveri. Viesojoties sarunu šovā "Kad viņas satiekas", Māris pastāsta patiesību, kā tur īsti viss noticis.

"Vadmotīvs bija tāds - kas bija Islandē, paliek Islandē, bet nepalika Islandē. Katram bija pa 07 ribās, bet es biju izdzēris divus vai trīs kokteiļus, jo es biju vienīgais šoferis," par tā vakara notikumiem stāsta Olte.

Stāstot par balto pulverīti, ko video šņauca Māris, viņš stāsta:

"Kas tas bija par sūdu, es nezinu. Vienīgais, ko es zinu, ka no viņa ne sūda arī nebija.

Vēlāk, kad es aizbraucu un atbraucu no Rojas makšķerēt, džeki teica: "Tu tagad būsi populārs!" Kad es ieraudzīju, bija tā, it kā man vilciens pāri būtu pārbraucis. Es domāju, fu*k, ja tas vēl kaut kas būtu bijis."

Vaicāts, vai nebija bail mēģināt kaut ko, ko pats nezina, viņš saka: "Nu kā, viņi jau arī tur šņurkājās. Es nezinu, kādam noilgumam jāpaiet, lai pastāstītu, cik jocīga tā kompānija bija. Viņi tādus sūdus strādāja, ka tikai turies."

Tomēr katram mākonim ir zelta maliņa, Olte pastāstīja, ka viņa raidījumam "Makšķerē ar Olti" tolaik būtiski pieauga skatītāju pulks.

"Redz, laikam ir vērts ik pa laikam kaut ko iešņaukt," ironiski nosaka Olte.

Viņš arī atklāja, ka savā dzīves laikā ir visu ko pamēģinājis. Savulaik Meksikā arī šis un tas ir pamēģināts.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pirms gada internetā parādījās videoklips, kurā sabiedrībā zināmi ļaudis šķietami lietoja aizliegtas vielas. Video tapa Islandē šova "Četri uz koferiem" filmēšanas laikā, un tajā redzami vairāki Latvijas šovbiznesā pazīstami cilvēki - mūziķis Kristaps Strūbergs, dziedātāja Alise Haijima, influencere Emīlija Sama jeb Sudrabkaija, kā arī dabas pētnieks un piecu bērnu tēvs Māris Olte.

Pēc tam, kad video tika publiskots, Olte sarunā ar "Apollo.lv" apstiprināja, ka video ir redzams viņš.

"Mēs katrs dzīvojam savā burbulī. Man nav ne jausmas, kā dzīvo pilsētā un kā dzīvo jaunieši. Esmu daudz dzirdējis par influenceriem, bet tā personīgi es vēl nebiju ar viņiem saticies. Man patīk ar viņiem ballēties, dullības taisīt. Protams, ka ap vieniem naktī es vairs nevarēju saprast, ko vajag un ko nevajag darīt. Tā ir mana kļūda.

Viņa [Alise Haijima] ar to telefonu strādāja tik veikli un man pēc tam pateica, ka ir nofilmējusi manas izdarības. Paskatījāmies un sapratām, ka šāds videoklips nedrīkst nekur parādīties, tāpēc, ka var jau zirgoties savā starpā, bet publiski nē. Tas bija stipri vēlu naktī un mēs nebijām skaidrā. Es biju kaut kādus kokteiļus iedzēris.

Protams, es esmu vainīgs. Es neesmu ne šņaukšanas, ne vētraina dzīvesveida atbalstītājs," sacīja Māris Olte.

Vairāk skaties 1188.lv. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu