VIDEO Anna Sedokova ballītē notverta lakstojamies ap citu vīrieti (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Basketbolista Jāņa Timmas sieva - ukraiņu slavenā dziedātāja Anna Sedokova apmeklējusi krievu repera Džigana un Oksanas Samoilovas vērienīgās kāzas, taču pasākumā ieradusies bez sava vīra. Publiskajā telpā nonācis video, kurā redzams, ka Sedokova kāzu ballītē dejojusi cita vīrieša apskāvienos. 

Kāzas Krievijas presē tie raksturotas kā viens no apspriestākajiem 2022. gada pasākumiem. Lai gan pāris kopā jau ir desmit gadus, atkārtotās kāzas bijis kā apliecinājums abu mīlestībai.

Kāzās bija daudz izklaides industrijas pārstāvju, turklāt tās tika translētas tiešraidē, kuru vēroja vairāk nekā septiņi miljoni cilvēku, vēstīja ārzemju mediji.

Publiskajā telpā īpaši apspriests tiek video no kāzu ballītes, kur Sedokova uz deju grīdas manīta kopā ar repera Timati jaunāko brāli - Artjomu Junusovu. Viņi ne tikai dejojuši ļoti tuvu viens otram, bet sadevušies rokās un apskāvušies, kas bijis iemesls jaunām spekulācijām par šķiršanos no basketbolista Timmas. 

Vienaldzīgs, šķiet, par redzēto nav palicis arī Annas vīrs Jānis, kurš īsi pēc video parādīšanās publiskoja dziļdomīgu tekstu savā "Instagram": "Jūs varat tikt galā ar visām grūtībām savā dzīvē, visas problēmas var atrisināt. Jums vienkārši nepieciešams spēks, lai tās atrisinātu. Protams, ja jūs patiešām vēlaties tās atrisināt."

Foto: Instagram/jaanis.timma

Tika apspriests arī ekstravagantais Sedokovas apģērbs - viņa bija tērpusies spilgti rozā lateksa kleitā. Anna publiskojusi savā "Instagram" mirkli no šī vakara, un redzams, ka komentāru sadaļā arī viņas vīrs atstājis komentāru - vairākas ugunsliesmas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

Šī nav pirmā reize, kad Krievijas presē izskanējušas spekulācijas par abu šķiršanos. Un reiz tā patiešām notika. Anna šajā vasarā atklāja, ka pāris iepriekš bija uz laiku šķīrušies. Īpaši sarežģīts bijis kovidlaiks, kā arī tas, ka ģimenei nācās atvadīties no suņa Mambas.

Jāatgādina, ka pavisam nesen pāris nosvinēja otro kāzu gadadienu. Gan Sedokova, gan Timma šim notikumam veltīja publikāciju soctīklos.

Timma teica īpaši romantiskus vārdus, rakstot, cik ļoti mīl sievu un ir pateicīgs viņai.

2020. gadā Timma un Sedokova mija laulību gredzenus. Šīs ir basketbolista otrās laulības. Viņš bija precējies ar Sanu Timmu. Pāris izšķīrās pēc tam, kad Timma pievienojās Maskavas "Himki" komandai un aizbrauca uz Maskavu, kur satika Sedokovu - slavenu ukraiņu izcelsmes dziedātāju.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu