VIDEO ⟩ Krievijas propagandists Solovjovs tiešraides laikā aizsvilstas par video ar Zelenski Vašingtonā (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Krievijas propagandists un Kremļa televīzijas raidījuma vadītājs Vladimirs Solovjovs tiešraides laikā aizsvilies par video, kurā redzams Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis vizītē Vašingtonā.

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis šonedēļ piesaistīja pasaules uzmanību ar vēsturisku vizīti Vašingtonā.

Ceturtdienas rītā Solovjovs savā raidījumā uzņēma politikas "ekspertu" Dmitriju Simesu. Kamēr Simess runāja, uz ekrāna tika rādīti kadri ar Zelenski.

Solovjovu acīmredzot satrauca video, kurā bija redzama Zelenskim veltītā siltā uzņemšana Amerikas Savienotajās Valstīs.

Kamēr Simess runāja, Solovjovs, šķiet, nikni rakstīja īsziņas savā telefonā, un galu galā atklājās, ka viņš rakstīja īsziņas saviem producentiem, pieprasot pārtraukt atskaņot klipus ar Zelenski ASV Kongresā, raksta medijs "The Daily Beast".

Acīmredzot producenti pārāk kavējās izpildīt raidījuma vadītāja prasības, un viņš beidzot eksplodēja. Pārtraucot Sīmesu, viņš dusmīgi sacīja: "Piedod, Dmitrij. Puiši, aizvāciet šo video, ja jūs nevarat izlasīt, ko jums raksta!"

Jau ziņots, ka trešdien Ukrainas prezidents pirmo reizi kopš kara sākuma atstāja Ukrainu, lai dotos vizītē uz ASV, kur tikās ar Savienoto Valstu prezidentu Džo Baidenu un uzrunāja ASV Kongresu.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu